2777
2789

خسته شدم دیگ 

شیطونه میگ بیخیال شو 

واقعا نمیشه عاشقشون کرد؟ 

من خیلی محبت کردم گفتم حس دارم بهت و اونم خوب شد 

ولی پیشنهاد نداد آخرم

منم سرد شدم دیگ کات کردم 

الانم ده روز بگذره پیام نمیده 

فقط ریلزای خنده دار اینا میفرسته 

حالا اگ اون تیرماهی بودنش و نمیگفتی چی میشد

متاسفانه قوانین این کشور نمیزاره من رشته ی مورد علاقم رو ادامه بدم تا پیشرفت کنم،همین کوتاه کاری باعث شده فرار مغزها آنقدر زیاد بشه،مثلا من الان چرا نباید مربی شنای بانوان باشم؟

چطور خودتونو خرد میکنید و واسه پسرا تلاش میکنید؟زنایی که تلاش میکنن در اخر ترک میشن اکثرا

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرخودش اومد جلو که هیچی 

اگه نه هیچوقت توقع نداشته باش که بیاد بهت پیشنهاد دوستی بده و یا ازدواج و تو تلاش کنی 

مردا دوست دارن شکار کنن

اگه هم جوابتو میده واسه سرگرمی هست یا میخواد بی احترامی نکنه

مردا به کسی رسما نمیگن زنگ نزنو کاریم نداشته باش یه کاری میکنن دختره خسته بشه بره 

من و همسرم تیرماهی هستیم به زور عاشق نشدیم از هم خوشمون اومد

عشق یک طرفه رو نمیپسندیم ابدا

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

پسرخودش اومد جلو که هیچی اگه نه هیچوقت توقع نداشته باش که بیاد بهت پیشنهاد دوستی بده و یا ازدواج و ت ...

بمن میگه ازت خوشم میاد سرم حساس می‌شد 😐

اینا چیه پس ؟ 

از اینورم از تعهد و ازدواج میترسه حتی اسمشم میاد