2777
2789
عنوان

پسردارا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونم پسرموهل میدادبوسم کنه اون ازترس نمیونیدطرفم شوهرمم هی ازپشت هلش میداد خخخخخ فرض کن این😡منم ...

😂😂😂😂😂😂

من پسرم رو خیلی دعوا کنم یا بزنم میرم منت کشی.بهش میگم ببخشید باشع؟میگه باشه

اون موقع قیافه من اینه🥺

آره واقعا سخته پسر منم جدیدا یاد گرفته جیغ میزنه خیلی عصبیم کرده.نمدونم چکار کنم که نه ضربه بخوره ...

باورکن دوس دارم خودموکتک بزنم ولی سراون حتی دادهم نزنم هرکاری من باهاش نادحتم انجام میده مثلا وقتی کارتون واسش میزارم میریه دقیقاجلوتلوزیون

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F

واای خداا منم امروز داغون بود حالم...پسر منم سه سالو دو ماهشه ..خیلی لوس و خشن شده..بهش میگه دس نزن میاد میزنتت و گریه میکنه که چرا گفتی...خیلی خسته شدم ...اخه چرااات بعضی از بچه ها انقد ارومن...بعضیا انقد لوس و بهونه. گیرو خشن...

😂😂😂😂😂😂 من پسرم رو خیلی دعوا کنم یا بزنم میرم منت کشی.بهش میگم ببخشید باشع؟میگه باشه اون موقع ...

خخخخ والامادربودنم خییییییییلی سخته بخدا

باورکن دوس دارم خودموکتک بزنم ولی سراون حتی دادهم نزنم هرکاری من باهاش نادحتم انجام میده مثلا وقتی ک ...

آره دقیقا کارایی رو میکنن ک میدونن عصبی میشیم😫

پسر من همش میره ضربه میزنه تلویزیون،غذا بد میخوره،و ........

واای خداا منم امروز داغون بود حالم...پسر منم سه سالو دو ماهشه ..خیلی لوس و خشن شده..بهش میگه دس نزن ...

نمیدونم والا،من بعضی وقتا با خودم میگم شاید مقصر این رفتارا خودمونیم😔

نمدونم چکار کنم؟پسر منم بعضی وقتا و جاها خوبه ولی بعضی وقتا و تو خونه شیطونی میکنه

ولی به خودم میگم  از پسر منم شیطون تر هست

ناشکری نمیکنم

کاش فقط شیطونی کنن...آبرومو میبره...مثلا اف اف زنگ میخوره...مامانم ج بده خودشو میکشه که چرا تو درو باز کردی..مامانمم میگیره میزنه...بگی دست نزن و اخم. کنی میاد میزنه...

کاش بشه که نزنیم و دعواشون نکنیم عذاب وجدان بعدش دیوونه کنندس😔

من اگه حرف بد بزنه یا مثلا امروز نگفت جیش دارم تو شلوارش جیش کرد بهش عصبانی شدم سر مسائل دیگه تااونجا که بتونم جلوی خودمو میگیریم

برای شادی روح پدرم صلوات
کاش فقط شیطونی کنن...آبرومو میبره...مثلا اف اف زنگ میخوره...مامانم ج بده خودشو میکشه که چرا تو درو ب ...

برو پیش مشاور ببین چی میگه

من خودم بخاطر شرایط زندگیم یکم تحت فشارم و عصبی شدم و پسرمم یکم عصبی شده

رفتم دنبال آرامش روحی خودم تا بتونم به پسرمم انتقال بدم

فقط خدا کمک کنه که بتونم

آره دقیقا کارایی رو میکنن ک میدونن عصبی میشیم😫 پسر من همش میره ضربه میزنه تلویزیون،غذا بد میخوره،و ...

اره  بخداتایکیوبزرگ میکنی پیرمیشی 

من اگه حرف بد بزنه یا مثلا امروز نگفت جیش دارم تو شلوارش جیش کرد بهش عصبانی شدم سر مسائل دیگه تااونج ...

من سر جیش کردنش دگ عادت کردم و دعوای زیاد نمیکنم فقط ناراحتیمو نشونش میدم و بعدش باهاش حرف میزنم