2777
2789
عنوان

پسردارا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 103 پست

شوهرم خیلی آرومه...ولی خب من بعصی وقتا دیگه کم میارمو عصبی میشم...وقتی میزنه منو بیشتر عصبی میشم...اخه مگه بچه هم مادرشو میزنه..دردمم میادا...ماشالا دستش سنگینه...فک کن یه ساعته بازحمت بهش غذا میدم بعد یهو همشو بالا میاره...دیگه من اون لحظه تا حد مرگ عصبی میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیلی آرومه...ولی خب من بعصی وقتا دیگه کم میارمو عصبی میشم...وقتی میزنه منو بیشتر عصبی میشم...ا ...

آره واقعا سخته.بسشتر فشار روی مادراس

منم سر غذا خوردن داستان دارم

با کلی بازی باید بدم بهش

بعضی وقتا تا ۲ ساعت دارم غذا میدم بهش

واقعا کلافه میشم

حالااراین حرسم میگیره توهرچیری مادرشوهرم  میگه۸تاشکم زاییدم ۸تابچه بزرگ کردم اینجوری حساس نبودم میگم الانکی۸تاشکم میزاد همش فوقش۲تابچه بدنیابیارن طبیعیه ادم حساس باسه

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F
من در طی روز اگه ذوساعت پیش شوهرم باشه خیلی به ندرت بهش عصبانی میشم ولی روزهایی که  از صبح تا ش ...

منم از صبح تا شب ساعت ۸و ۹ باهاش تنهام

برای همینم خیلی عصبی میشم

همین تو خونه موندن هم آدمو عصبی میکنه دگ چ برسه اذیت و شیطونی و لجبازی هم همراهش بشه

من بیشتر ناراحتیم سر زدنشه....خیلی لوس شده...نمیشه بگی رو چشت ابرو...منو همسرم اهل فحش ودعوا این مسایل نیستیم ...ولی داریم بچه هایی رو که پدر مادر باهم دعوا میکنن و تنشو حرفای بد میگن..ولی بچه هاشون آرومو حرف شنو

حالااراین حرسم میگیره توهرچیری مادرشوهرم  میگه۸تاشکم زاییدم ۸تابچه بزرگ کردم اینجوری حساس نبودم ...

وا این چ قیاسیه

بگو شما یکی از این بچه های دهه ۹۰ رو بزرگ کنی و دم نزنی هنر کردی

بچه های این دوره زمونه کلی فرق دارن

شوهرم خیلی آرومه...ولی خب من بعصی وقتا دیگه کم میارمو عصبی میشم...وقتی میزنه منو بیشتر عصبی میشم...ا ...

حق داری منم دقیقا پسرم این بلاهارو سرم آورد ، یه چندبار برا زدن باهاش برخورد جدی کردم ترک کرد الان میخواد بزنه اول یه نگا میکنه تا اخمممو میبنی فوری تبدیل به ناز کردن میشه ، واسه غذاهم زیاد بهش نده من الان دسال و پنج ماهشه سپهرم دیگه ازش میپرسم میگم مامان سیری ، میگه سیرم دیگه بهش نمیدم ازاونجا که پسرم خیلی ورجه ورجه میکنه معمولا وسط غذا یکم پامیشه بازی میکنه دوباره میاد 

برای شادی روح پدرم صلوات
حالااراین حرسم میگیره توهرچیری مادرشوهرم  میگه۸تاشکم زاییدم ۸تابچه بزرگ کردم اینجوری حساس نبودم ...

همینو بگو...نمیدونم این قدیمیا چرا بچه هاشون انقد ارومو خوب بودن...ولی الان

من بیشتر ناراحتیم سر زدنشه....خیلی لوس شده...نمیشه بگی رو چشت ابرو...منو همسرم اهل فحش ودعوا این مسا ...

برو مطلب بخون ببین دلیل زدنش بیشتر سر چیه؟؟

شاید اون بچه ها گوشه گیر شدن از بس دعوا و داد شنیدن

همینو بگو...نمیدونم این قدیمیا چرا بچه هاشون انقد ارومو خوب بودن...ولی الان

بابا خودمونم بچه بودیم اینجوری نبودیم

این نسل فوق العاده باهوشن و میفهمن برای همین تربیت کردنشون خیلی سخته

منم از صبح تا شب ساعت ۸و ۹ باهاش تنهام برای همینم خیلی عصبی میشم همین تو خونه موندن هم آدمو عصبی م ...

اگه شوهرتون میتونه  دوساعتی ببرش بیرون ، یا توخونه بگیرش شما برید یه چرخی بیرون بخورید خیلی خوبه روحیتون عوض میشه ، دلتون براش تنگ میشه باعث میشه که بیشتر تحملش کنی 

برای شادی روح پدرم صلوات
برو مطلب بخون ببین دلیل زدنش بیشتر سر چیه؟؟ شاید اون بچه ها گوشه گیر شدن از بس دعوا و داد شنیدن

تا دلت بخواد مطلب خوندم...راه اومدم باهاش...میزنه هیچی نمیگم...خرابکاری میکنه فقط میگم کارت درست نبود..شوهرمم میگه اون بچه ست...اشکال نداره..ولی صبرم حدی داره..صبح تا شب در حال تمیز کاری و پختنو جمع کردنم اخرشم بچه بیاد بزنه تو سرت خیلی حرص داره..

اگه شوهرتون میتونه  دوساعتی ببرش بیرون ، یا توخونه بگیرش شما برید یه چرخی بیرون بخورید خیلی خوب ...

خودم یکم فشار اومده بهم

شوهرم ک میاد خسته و داغون دگ جون نداره برا نگه داشتنش.ولی جدیدا روزای تعطیل میبرتش پارک

خودم دارم فکر میکنم تو هفته ببرمش بیرون خیلی ک هم خسته بشه و انرژیش خالی بشه هم خودم یکم از این فشار خالی بشم

بابا خودمونم بچه بودیم اینجوری نبودیم این نسل فوق العاده باهوشن و میفهمن برای همین تربیت کردنشون خی ...

منم تک دختر بودم...بخدا انقد اروم بودم خودم یادمه..صبح تا شب با یه عروسکو چن تیکه پارچه واسه دوختن مشغول میشدم...ولی پسرم😖