شوهرم خیلی آرومه...ولی خب من بعصی وقتا دیگه کم میارمو عصبی میشم...وقتی میزنه منو بیشتر عصبی میشم...اخه مگه بچه هم مادرشو میزنه..دردمم میادا...ماشالا دستش سنگینه...فک کن یه ساعته بازحمت بهش غذا میدم بعد یهو همشو بالا میاره...دیگه من اون لحظه تا حد مرگ عصبی میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بیشتر ناراحتیم سر زدنشه....خیلی لوس شده...نمیشه بگی رو چشت ابرو...منو همسرم اهل فحش ودعوا این مسایل نیستیم ...ولی داریم بچه هایی رو که پدر مادر باهم دعوا میکنن و تنشو حرفای بد میگن..ولی بچه هاشون آرومو حرف شنو
شوهرم خیلی آرومه...ولی خب من بعصی وقتا دیگه کم میارمو عصبی میشم...وقتی میزنه منو بیشتر عصبی میشم...ا ...
حق داری منم دقیقا پسرم این بلاهارو سرم آورد ، یه چندبار برا زدن باهاش برخورد جدی کردم ترک کرد الان میخواد بزنه اول یه نگا میکنه تا اخمممو میبنی فوری تبدیل به ناز کردن میشه ، واسه غذاهم زیاد بهش نده من الان دسال و پنج ماهشه سپهرم دیگه ازش میپرسم میگم مامان سیری ، میگه سیرم دیگه بهش نمیدم ازاونجا که پسرم خیلی ورجه ورجه میکنه معمولا وسط غذا یکم پامیشه بازی میکنه دوباره میاد