2777
2789
عنوان

پسردارا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=110127048]پسر من زیاد لجبازی میکنه،کلا کم خوابه و کم خوراک زود عصبانی میشه و چیزی پرت میکنه[/QUOTEپسر من خوابش خوبه...لجباز...زود بالا میاره...که نقطه اوج عصبانیتمه...زود رنج...یهو یه چیزیو پرت میکنع...دست بزن داره خیلییی...

[QUOTE= 110127048 ]پسر من زیاد لجبازی میکنه،کلا کم خوابه و کم خوراک زود عصبانی میشه و چیزی پرت میکنه ...

برا بالا اوردنش چرا نمیبری دکتر

معدش ضعیفه شاید که نمیتونه غذا رو درست هضم کنه

برا بالا اوردنش چرا نمیبری دکتر معدش ضعیفه شاید که نمیتونه غذا رو درست هضم کنه

بردم گفت مشکلی نداره...یهو لقمه بزرگ میخوره ..دهنش کوچیکه...میاره بالا..میگم یهو نکن تو دهنت گوش نمیده..نسبت به میوه چندشش میشه..زود بالا میاره

بردم گفت مشکلی نداره...یهو لقمه بزرگ میخوره ..دهنش کوچیکه...میاره بالا..میگم یهو نکن تو دهنت گوش نمی ...

حساس شده

قاشق کوچیک بیار براش

نون رو کوچیک تیکه کن بذار براش ک بزرگ بر نداره

از امشب هر شب بیایم تو این تاپیک...ببینیم روزو چطور باهاشون گذروندیم و تحت هیچچچ شرایطی نزنیمشون...ح ...

آخه من هر شب نمیام تو سایت خیلی وقتا نمیرسم ولی اگه بیام حتما سر میزنم تو تاپیک

طبق گفته روانشناسی ک رفتم قرار شد میزان استفاده از گوشی رو بیارم پایین

آخه من هر شب نمیام تو سایت خیلی وقتا نمیرسم ولی اگه بیام حتما سر میزنم تو تاپیک طبق گفته روانشناسی ...

اره واقعا اصلا خوب نیس تا این موقع بیداری...باشه منم بعد چن ماه اومدم...امیدوارم بتونیم عصبی نشیم..شب خوش

وا این چ قیاسیه بگو شما یکی از این بچه های دهه ۹۰ رو بزرگ کنی و دم نزنی هنر کردی بچه های این دوره ...

اره بخدابارم میگن زودباش باردارشوالان نوبت بچه دومه میگم من تواینش موندم

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F
همینو بگو...نمیدونم این قدیمیا چرا بچه هاشون انقد ارومو خوب بودن...ولی الان

خخخ اخه اونا اون موقع فقط زاییدن واسشون مهم بودن بچه هرسال می زاییدن مثل الان نیس ادم ۱بچه به دنیامیاره باتمام وجودش ازش مراقبت میکنه محبت میکنه و......وبعدشم سوارمون میشن بخدامن ازپس پسر۲سالم برنمیادانقدبهش رودادم گیرکردم😭😭😭😭

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F