2777
2789
😂😂😐😐منم بعضی موقع ها بهش میگم بابابزرگ کلا همه چی بهش میگم جز شوهر جدیدنا بهش خر ام  میگم ...

وای خدا فکر میکنی من ۶۰ سالمه ؟ 😂😂😂 

ولی جدی القاب حیوانی رو هم نزارید کم کم احترام از بین میره 😐ما اوایل اصلا تفاهم نداشتیم ولی الان شکرخدا خوبیم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچیت فیک شد ک چند سالته مگه اونم میشه بهش فکر نکردم چجوری حل شد؟😐😐

۲۷ ام 

دیگه یکی از طرفین گاهی باید کوتاه بیاد ! 

که حل بشه خیلی چیزا 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من نوزده بچه ام دارین؟

دوتا عزیزم

عزیزم الان که سنشون بالا رفته این اختلاف سنی خودشو نشون میده؟ معلومه مامانت بزرگتره؟ منکه پیر اخت ...

نه مامانم بزرگتر نشون نمیده 

موفقیت و ثروت و آرامش بزرگترین آرزوی دنیاس
من ۲سال بزرگترم

من از طرفم ۳سال بزرگترم

خودمون اصلا احساس نمیکنیم و اون از نظر عقلی از من کاملتره

فقط گاهی حس میکنم خانوادش منو بزرگتر میبینن و ازم انتطار بیشتری دارن و این اذیتم میکنه

همچیزش کامله فقط سن اذیتم میکنه

من از طرفم ۳سال بزرگترم خودمون اصلا احساس نمیکنیم و اون از نظر عقلی از من کاملتره فقط گاهی حس میکن ...

شوهر منم همینه

خیلی بیشتر از سنش میدونه خداییش

ولی گاهی که میام خودمو لوس کنم تو خودم میشکنم

میگم ناز کردن چی داری .اصلنم دست خودم نیست

کاش شوهرم ۲سال از من بزرگتر بود

اگه برگردم عقب احتمالا قبول نمیکردم

شوهر منم همینه خیلی بیشتر از سنش میدونه خداییش ولی گاهی که میام خودمو لوس کنم تو خودم میشکنم میگم ...

اون چطوریه؟ مثلا نمیاد نازتو بکشه یا جوری رفتار کنه انگار کوچیکتری؟!

اینجور موقه ها مردها باید خودشونو بزرگتر بگیرن یجوری باشن که انگار ۴سال بزرگترن 

مثلا به خانمش بگه تو جوجه منی نه اینکه بگه تو بزرگتری بفرما   و احترام بزرگتری بذاره

یجوری اینو بهش بفهمون 

اون چطوریه؟ مثلا نمیاد نازتو بکشه یا جوری رفتار کنه انگار کوچیکتری؟! اینجور موقه ها مردها باید خودش ...

اون طفلی حسابی ناز میکشه

بعید میدونم بهش حتی یکبارم فک کرده باشه

ولی من خودم یه جوریم

بدم میاد ازش بزرگترم

همه چیش خوبه ها

ولی گاهی یه رفتاری میکنه که به چشمم خیلی بچگونه میاد😞