2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم ۶۲،پدرم۶۴

وای فکر کردم میگی مامانم متولده ۶۲ هست هنگ کردم 

پدرت هم متولد ۶۴ 

یه لحظه گفتم اوهههههه همسن منه دخترش اینجاست 

حالا بچه من فقط چند ماهشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر میکردم من اختلافم زیاده 

ولی من شوخی کردم 

تو چندی ؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
درکت میکنم منو شوهرمم همینطور من پراز شوق و ذوق اون پراز تعصبای الکی  یازده سال اختلاف سنی تاز ...

ما برعکسیم

ده سال ازم بزرگه ولی مثل پسرای هیجده سالس بس ک شوخو بچگونس 😂😂

انگاری هنوز به بلوغ نرسیده دیشب بزور میخاست ادامس دهنشو بده دهن من با روشای عجیب بجای شوهر داری من باید فرزنداری کنم😂😂

ما ده سال😂😄

من ۹ سال 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من ۹ سال 😐

اولا فکر میکردم سن خیلی مهمه

ولی بقول یه رپر به یه هفتاد ساله عاشق ام میشه گفت بچه اینجوری اختلاف سنی از بین میره ولی اولاش بهش میگفتم پیرمرد الان عادت کردم به سن زیادش😂😂

درسته خیلی اختلاف سنی داریم ولی مهم اینه اون پخته تره و میتونه فرمون زندگیو دستش بگیره

اولا فکر میکردم سن خیلی مهمه ولی بقول یه رپر به یه هفتاد ساله عاشق ام میشه گفت بچه اینجوری اختلاف س ...

ای بابا بیخیال  

من هیچوقت هی۰وقت  این چنین فکری نکردم

ولی اون گاهی بم میگه مثلا بابایی  برام آب بیار😐😐😐

ای بابا بیخیال   من هیچوقت هی۰وقت  این چنین فکری نکردم  ولی اون گاهی بم میگه مثلا ب ...

😂😂😐😐منم بعضی موقع ها بهش میگم بابابزرگ کلا همه چی بهش میگم جز شوهر

جدیدنا بهش خر ام  میگم 😐اونم به من میگ مارمولک😂

ولی شما انگاری سنتون طبق بیو بالاس فکر کنم تجربتونم بالا باشه

کلا اختلاف سنی مشکلی ک داره اینه ک بعضی چیزا باهم نمیخونه

شما و همسرتون اختلافی ندارین؟

یا ما فقط مشکل داریم😐😐