2777
2789
عنوان

دونرها پول توافقی رو چجوری میگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 52 پست
اون زنی که تخمک میده شوهر داره اونو چجوری صییغشو میخونن برا یه مرد دیگه!!!!

باید گویا مطلقه باشه،یا بیوه

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
مراکز ناباروری که ای وی اف میکنن ...  دوستم بچه دار که شد جنیناشو اهدا کرد ... چندسال پیش

اونجوری فک نکنم بشه پیدا کرد.

ازونورم خدا شانس بچه دار شدنو از من گرفته

همسرم چه گناهی داره

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه فكر كردم تفاوت داره كه كسي خودش به دلخواه اهدا كنه با اينكه كسي بانك تخمك درست كنه و درواقع تخمك ...

اهدایی هم خدایی بود.

یکی ۲ تومن گرفته بود 

یکی خاله شو آورده بود.

یکی ام بچه دار شده بود ۹ تا جنینشو اهدا کرده بود

تخمك بهتر نيست؟ حداقل نصف ژن بچه از باباش ميشه اينجوري...

منم موافقم. 

انگار فرزند شوهرتو بزرگ کنی.

با این تفاوت که تو شکم خودت از جون خودت بهش جون میدی

اونجوری فک نکنم بشه پیدا کرد. ازونورم خدا شانس بچه دار شدنو از من گرفته همسرم چه گناهی داره

آخه مطمئني ؟! همه راههارو رفتي؟؟ ببين دخترعمه من ٩ بار آي وي اف كرد، دكترها گفته بودن شانس بچه دار شدنتون ١٢ درصده، بچه دار شد با آي وي اف، سال بعدشم يكي رو به شكل طبيعي باردار شد.

یایسگی زودرس داری؟

بله.

ذخیره تخمدانم نزدیک صفره، شانسمو امتحان کردم.یه تخمک دادم که جنین نداد.

تازه دو سه روز گذشته از پانکچرم.

بیمارستا ن خاتم الانبیا زنگ بزن بگو کلینیک ناباروری وصل کنن مسعولش خانم کمالی

تهران؟

آخه مطمئني ؟! همه راههارو رفتي؟؟ ببين دخترعمه من ٩ بار آي وي اف كرد، دكترها گفته بودن شانس بچه دار ش ...

من که ذخیره تخمدانم نزدیک صفره، اینسری به زور یه تخمک که اصلا جنین تشکیل نشد.احساس میکنم کار بیهوده س که دوباره اینکارو انجام بدم.

باید قبول کنم که شانس مادر شدن از وجود خودمو ندارم