2777
2789
عنوان

دونرها پول توافقی رو چجوری میگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 52 پست
خوب چرا بابیمارستان یا کلینیک طرف نمیشی که مطمعن باشی

مرکزی که میرم یه شماره تلفن بود.که گفت فعلا ندارم دونر،ولی چند روز دیگه تماس بگیر.

ولی قیمتو گفت خودتون توافق کنین.

یه خانومی رو هم دیدم همراه دونرش، که گفت اینجا معرفی کرده.ولی فرصت نشد باهاش حرف بزنم

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
جالبه كه تخمك ميدن، ولي اسپرم اهدايي نميدن...

بخاطر مثلا شرعی بودنش.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چون امپولاش شکمو خیلی بزرگ میکنه بیشتریا استفاده نمیکنن بخاطر. عوارضش کلا چند. تادونه میزنن که ...

چقد نامردیه بخدا.

همه امید من به این بود که از تخمک اهدایی بتونم بچه دار شم

بخاطر مثلا شرعی بودنش.

درسته ولي باز هم بي معنيه، يكي مشكل از شوهرش باشه بايد چكار كنه خوب...؟! اينجوري حداقل نصف ژن خوديه، ولي اينكه آدم بچه اي كه اصلا نميشناسه به سرپرستي بگيره خيلي سختتره مسلما.

شرايطش چي بود؟ و اينكه مگه در شرايط اهدا باز هم هزينه پرداخت ميكنن به اهدا كننده؟!

مگه به اهدا کننده پول نمیدن؟

اون خانم میگفت ۵ تومن دادم. البته میگفت میگن گرون دادیو....

رایگان مگه کسی میاد تخمک بده؟

داروهاو سونو گرافی ها پای گیرنده س دیگه؟

منم برام جالبه چه فرقی داره اخه.... اگه اونو میگن حرامه و باید صیغه خوند خب اینم حرامه فرقش چیه

خب کلاه شرعی داره.

میگن غیابی صیغه میخونن.مرد همزمان میتونه چنداا صیغه کنه دیگه مثلا.

ولی زن باید اول طلاق بگیره.زن یکی دیگه بشه و ..و   ...

مگه به اهدا کننده پول نمیدن؟ اون خانم میگفت ۵ تومن دادم. البته میگفت میگن گرون دادیو.... رایگان مگ ...

جنین رایگان میدن ازاونا استفاده کن 

بعضی زوجایی که بچه دارشدن بقیه جنیناشونو اهدا میکنن

سرنوشت بد نوشت ...
من دادم یه سری با بیمارستان قراردادبستم و با دریافت کننده درارتباط نبودم

میشه توروخدا منو راهنمایی کنین،خواهشا

جنین رایگان میدن ازاونا استفاده کن  بعضی زوجایی که بچه دارشدن بقیه جنیناشونو اهدا میکنن

از کجا پیدا کنم؟؟؟؟ جایی رو نمیشناسم

از کجا پیدا کنم؟؟؟؟ جایی رو نمیشناسم

باید رضایت همسرم باشه؟

خب کلاه شرعی داره. میگن غیابی صیغه میخونن.مرد همزمان میتونه چنداا صیغه کنه دیگه مثلا. ولی زن باید ...

اون زنی که تخمک میده شوهر داره اونو چجوری صییغشو میخونن برا یه مرد دیگه!!!!

سرنوشت بد نوشت ...
مگه به اهدا کننده پول نمیدن؟ اون خانم میگفت ۵ تومن دادم. البته میگفت میگن گرون دادیو.... رایگان مگ ...

آخه فكر كردم تفاوت داره كه كسي خودش به دلخواه اهدا كنه با اينكه كسي بانك تخمك درست كنه و درواقع تخمكش رو بفروشه، چون ميدونم خارج از كشور تفاوت داره اينها با هم. ولي نميدونستم اينجا دونر به يك معناست و در هر حال هزينه داره. 

شما درست گفتي، پول ميگيرن، البته نميدونستم مبلغش چقدره، و اينكه هزينه آمپولها با شماست.