2777
2789
عنوان

دونرها پول توافقی رو چجوری میگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 52 پست
دونرا چقدمیگیرن تخمک میدن؟کیامیتونن دونربشن؟

شرایطشو تقریبا میدونم.

ولی مبلغو شرایطو نمیدونم

خانم بی شوهر زیر ۳۰ سال ، یه بچه سالم بالای دو سال.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که ذخیره تخمدانم نزدیک صفره، اینسری به زور یه تخمک که اصلا جنین تشکیل نشد.احساس میکنم کار بیهوده ...

دخترعمه من ٤١ سالش بود كه اقدام به اين كار كرد، بچه دومشم ٤٢ سالگي آورد... البته باز خودت مسلما بهتر ميدوني، فقط منظورم اين بود كه زود نا اميد نشو به نظرم. انشاالله مامان بشي به زودي 🌸

چند سالته استارتر تا ۳۵ سالگی نا امید نشو دنبال درمان خودت باش

نشانه های ظاهری یائسگی زودرس چیه؟ پری میشی؟ من دوماه یبار پری میشم تنبلی دارم میخوام بدونم یائسگی زودرس دارم یا نه 

سرنوشت بد نوشت ...
دخترعمه من ٤١ سالش بود كه اقدام به اين كار كرد، بچه دومشم ٤٢ سالگي آورد... البته باز خودت مسلما بهتر ...

عزیزم.خدا به همه منتظرا بده .  

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
چند سالته استارتر تا ۳۵ سالگی نا امید نشو دنبال درمان خودت باش نشانه های ظاهری یائسگی زودرس چیه؟ پر ...

من ۳۷ سالمه خانومی،پریودیام منظمه.

آزمایش خون amh بعد ۵ سال که باردار نشدم آزمایششو برام نوشتن.

تا اون موقع نمیدونستم چی هست اصلا.

فک میکردم تا ۵۰ سالگی حامله میشم.

مامانم ۵۵ سالگی یائسه شد

دخترعمه من ٤١ سالش بود كه اقدام به اين كار كرد، بچه دومشم ٤٢ سالگي آورد... البته باز خودت مسلما بهتر ...

ذخیره ش کم بود؟

من ۳۷ سالمه خانومی،پریودیام منظمه. آزمایش خون amh بعد ۵ سال که باردار نشدم آزمایششو برام نوشتن. تا ...

ای بابا منم ۳۲ سالمه تابحال اقدام نکردم پریام نامنظم داغون پس باید زودتر برم دکتر

سرنوشت بد نوشت ...