2777
2789
عنوان

دونرها پول توافقی رو چجوری میگیرن؟

388 بازدید | 52 پست

همون اول؟ یا خورد خورد؟

ممکنه تخمکای خوبی ندن،جنین تشکیل نشه،یا تعداد تخمکا کم باشه

اینو چجوز میشه توافقی کرد؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول رو روز آخر میگیرن؟

شما‌ تخمک اهدایی گرفتین یا دادین؟

قبلش طی میکنن؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
تشکیل شدن یانشدن ربطی به دونر نداره که اون فقط تخمک میده

اسپرمای همسرم عالیه.

تعداد تخمک که به دونر مرتبطه؟

اره بستگی داره امپولارو کامل استفاده کنه یانه تو همون سونوها پزشک میگه چقدن

ینی ممکنه استفاده نکنه؟

این که نامردیه.

من میکرو نا موفق داشتم بهم تخمک اهدایی پیشنهاد دادن.

نمیدونم اصلا چجوریه،شرایطش، اصلا میشه همسرم در جریان نباشه.

دونر چجوری پولو میگیره

از کجا بفهمم نامردی نمیکنه

من دادم یه سری با بیمارستان قراردادبستم و با دریافت کننده درارتباط نبودم

شما کجایین؟

با بیمارستان چجور میشه قرارداد بست؟

میشه راهنماییم کنین ،خیر ببینی

خانما مگه میشه فقط تخمک اهدایی گرفت یا فقط جنین اهدایی؟ 

تخمکم میشه

ینی ممکنه استفاده نکنه؟ این که نامردیه. من میکرو نا موفق داشتم بهم تخمک اهدایی پیشنهاد دادن. نمید ...

همسر در جريان نباشه كه نميشه... به هر حال خصوصيات ژنتيكي يكي ديگه داره مياد وسط، به هر حال شايد يك وقت تفاوتي توي ظاهر بچه معلوم بشه، بعدش اگر بفهمه كه خيلي بد ميشه.