2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناموسن دیگه اینو رسم نکنید|||:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
خوشگل منم تو اینرنت سرچ کردم و دیدم رسمش نکردم باهوش

اها یه چی دیدی اومدی اینجا به نمایش بزاری باهوش!😐👋

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
اها یه چی دیدی اومدی اینجا به نمایش بزاری باهوش!😐👋

نه شما باهوشی من برام سوال شد اومدم بپرسم میتونی نیای 

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
نه شما باهوشی من برام سوال شد اومدم بپرسم میتونی نیای 

حالا که دیدی اومدم

سلام چی شد قضیه دخترت که تاپیک زده بودی؟؟؟؟ خبر ندادی ؟؟شکایت کردی؟؟؟

نه بردمش دکتر سالم بود آزمایشم داد ..بیرونش کردم بچه هه رو ..نه شکایت نکردم از باباش میترسیدم

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
نه بردمش دکتر سالم بود آزمایشم داد ..بیرونش کردم بچه هه رو ..نه شکایت نکردم از باباش میترسیدم

منکه باور نکردم و خیلی سخته باورش 

ان شالله که دروغه 

اگه هم راسته: ان شالله خوشبخت بشی و دخترت در امان باشه