2777
2789
عنوان

مجردی تا آخر عمر.

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 63 پست
وقتی میتونی با یکی بگی بخندی عشق وحال  کنی بگردی چرا تنهایی ؟؟!

واسه یه مدت به نظرم نه یه عمر.تازه ازدواج وصلت دو خانوادس نه دو نفر. 😞

ترسم که اشک در غم ما پرده در شود🏵                        این راز سر به مهر  به عالم خبر شود  🌸                     گویند سنگ لعل شود در مقام صبر  🌺                        آری شود ولیک به خون جگر شود💮
منم یه مشکلی دارم  از یکی خوشم میاد بعد دیگه همش دلم میخواد به دستش ییارم وقتی به دستش ا ...

شما احتمال قوی از اون دسته شخصیت های صفر و صدی هستید.

این روند همیشه اتفاق میفته، فقط و فقط باید اصلاح بشه واگرنه تا به ابد همینه.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم حضانت دختر رو پرورشگاه به خانمای مجرد یا کلاا خانوما بده . دیگه اونطوری بدون ازدواجم میشه ب ...

به پیر دخترها میدن

سن بالاهااا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شما احتمال قوی از اون دسته شخصیت های صفر و صدی هستید. این روند همیشه اتفاق میفته، فقط و فقط باید اص ...

نمیدونم چجدری خوب بشم اخه 🤔

لایک نکنین وقتی میرم اعلاناتمو میبینم همش لایک کردن دلم میخواد سرمو بزنم تو دیوار ولی وقتی جواب دادن 😎          من عصو جدید نیستم 😐
سلام  دانشجو و اینقدر کوته فکر؟ هر دو نفری که میروند زیر یک سقف گاهی اختلاف سلیقهدارند . اما ...

نمیدونم. والا فعلا که همه درحال طلاق گرفتنن پدر مادرمم زندگی خوبی ندارن. اگه مجردی یه مشکل ازدواج هزار یک مشکل

ترسم که اشک در غم ما پرده در شود🏵                        این راز سر به مهر  به عالم خبر شود  🌸                     گویند سنگ لعل شود در مقام صبر  🌺                        آری شود ولیک به خون جگر شود💮
من خودم از شرایطش خبر ندارم . ولی این خبر رو پارسال تو سایت ایسنا خوندم . البته نوشته حضانت به دخترا ...

یعنی چیزی نباید ب نامش کنی؟!

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
نمیدونم. والا فعلا که همه درحال طلاق گرفتنن پدر مادرمم زندگی خوبی ندارن. اگه مجردی یه مشکل ازدواج هز ...

امیدوارم که مشکلاتتون حل بشه .و اسم طلاق در هیچ خانواده ای نیاد .

واسه یه مدت به نظرم نه یه عمر.تازه ازدواج وصلت دو خانوادس نه دو نفر. 😞

خوب تو میخوای همون مدت کم هم از زندگیت دریغ کنی ، اینکه کسی بخوادت برای یک عمر خودش نعمت بزرگیه بقیش دیگه سیاست دونفر رو میطلبه ، ببین عزیزم من از همسر اولم بدلیل اختلاف رفتاری جدا شدم با یه بچه وضع مالی خودم عااالیه هم خونه دارم هم ماشین هم موقعیت اجتماعی اولش گفتم مجرد میمونم ولی هرروزی که میگذشت بیشتر احساس بی ارزشی میکردم دام میخواست اوقاتم رو با یکی که بهش احساس دارم بگذرونم و از تنهایی میترسیدم نمیدونم درست یا غلط ولی ارامشم رو تو داشتن خانواده دیدم و مجدد ازدواج کردم الانم حالم بهتره

استارتر تراز کنکورت چند شد ؟

۸۲۰۰