2777
2789
عنوان

مجردی تا آخر عمر.

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم حضانت دختر رو پرورشگاه به خانمای مجرد یا کلاا خانوما بده . دیگه اونطوری بدون ازدواجم میشه ب ...

شرایطش چیه؟!

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

اشتباه محضه مجردی تا آخر عمر.

ازدواج ضمن اینکه سختیهای خودشو داره خیلی شیرینه. اگه انتخاب درست داشته باشی حتما خوشبخت میشی. البته خوشبختی نسبیه یادت باشه که هیچ کس خوشبخت مطلق نیس. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

موفق باشی💕 اما نمیشه اینطوری خاله منم مثل شما تصمیم گرف گف خودم مستقل کار میکنم به کسی احتیاج ندارم همه خاسگاراشم از دم جواب کرد اما تو۴۰سالگی نظرش عوض شده و الان باید بگرده یکیو پیدا کنه ازدواج کنه

چشمات رنگ دنیای منه!💛🧿
از اوناییم ک تو سن ۵۰ سالگی شوهر دارنم باید پرسید البته

آدم خوشبختی که خانواده داره بیشتر دیدم تا آدم خوشبخت تنها ....

دور و برم هم پر از آدمای تنها و افسرده س

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
😭☹☹ من که اصلا نمیتونم به دست بیارم کسیو😐

😅

خیلی بده خودمو و اطرافیانمو میکشم انقد میگم دوسش دارم بعد اگه حتی یه کم به دستش بیارم ازش زده میشم کاملا

لایک نکنین وقتی میرم اعلاناتمو میبینم همش لایک کردن دلم میخواد سرمو بزنم تو دیوار ولی وقتی جواب دادن 😎          من عصو جدید نیستم 😐
شرایطش چیه؟!

من خودم از شرایطش خبر ندارم . ولی این خبر رو پارسال تو سایت ایسنا خوندم . البته نوشته حضانت به دختران مجرد بالای 30 سال داده میشه و فقط هم دختر میتونن حضانتشو قبول کنن . فرزند پسر نمیتونن . اماا باقی شرایطشو نمیدونم 😊

سلام 

دانشجو و اینقدر کوته فکر؟

هر دو نفری که میروند زیر یک سقف گاهی اختلاف سلیقهدارند . اما اینکه سراسر مشکل باشه نه شما نباید  اینطور فکر کنید .نهایتا اخر عمر میبینی که زمان زیادی رو برای زندگی کردن مهر ورزیذن و دوست داشتن از دست دادی . هیچ زندگی بدون بالا و پایین نیست . حتی زندگی بزرگان دین . هم گاهی درش اختلاف بوده