2777
2789
عنوان

نزاشتم پز بده

223 بازدید | 10 پست

دوستم زنگ زد بعد ۶ ماه. گفت برای دخترم تولد گرفتم تا بگم مبارکه فوری گفت آره فلان تالار بود بچه مریض شد کنسل کردم دوباره گرفتم. 

بعد هم گفت فلانی رو دیدم گفتم چه خوب حالش خوبه گفت زیاد حرف نزدیم البته قبلش اومده بود رونمایی کتابم  خیلی حرف زدیم.

خلاصه که بعد ۶ ماه زنگ زده بود تو ده دقیقه بگه تولد تو تالار گرفته و کتاب نوشته.

منم دیدم زنگ نزده حالم رو بپرسه فقط میخواد پز بده زیاد تحویل نگرفتم.

از بقیه دوست و آشناها شنیده بودم خیلی پز میده ولی امروز  دیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمش گرم کتاب نوشته 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

ولی خداییش لاکچریه من تا حالا تولد تو تالار نرفتم

تابلوئه اسي جان حسوديش گل كرده شديدددد😛وگرنه بنده خدا چيزي نگفته كه ،فقط اون تيكه كه ميگه دوستش گفت تولد دخترم بوده كه من بهش بگم مباركه 😆باور كن با توجه به بقيه تاپيكاش ايشان يك حسود مي باشد

عزيزم بيا با خودت رو راست باش معلومه حسادتش رو ميكنى.دوستتم از ((محل ندادنت))متوجه امر شده مطمئن باش.وگرنه تولد گرفتن كه يه امر عاديه(حالا شايد نه براى شما)و كتاب نوشتن هم كار هر كسى نيست لابد علمش رو داره و نوشته و منتشر كرده.دلتو بزرگ كن كه هميشه منتظر ناله و شكايت نباشى تا دلت خنك بشه.آخه تولد ؟؟؟پز؟؟؟؟