2777
2789

چرا ؟

بچه هاااا دلم گرفته چیکار کنم 

ریاضیم علومم همیشه خیلی ضعیف بود ولی در عوض حفظیم خوب بود 

خلاصه اومدم انسانی 

یکم به هنرستان علاقه داشتم ولی جایی که خواستم برم پر شد و نرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییر رشته بده جدی بی شوخی اگر نمیتونی تمومش کن

فقط 46 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

ببین خرداد نهم ریاضی تک شدم به نظرت میتونم گلی به سرم بزنم

کشش رشته انسانی رو داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

تغییر رشته بده جدی بی شوخی اگر نمیتونی تمومش کن

ولی نگاه کن من اون آدم نیستم دیگه 

خب؟

فقط الان مشکل شدیدم با ریاضی و زبان هست + اینکه نمیدونم چه رشته به درد بخوری داره انسانی و نظرت چیه؟

علاقه خودت چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی نگاه کن من اون آدم نیستم دیگه خب؟فقط الان مشکل شدیدم با ریاضی و زبان هست + اینکه نمیدونم چه رشته ...

تو اول باید بدونی علاقه خودت چیه چه شغلی دوست داری و چه راهی میخوای بری همین اولش جا نزن شروع کن به خوندن کنم ۱۲ انسانی هستم هدفم حسابداری هست تا ببینم خدا چی میخواد تو داری آینده و شغل خودتو توی این سه سال رقم میزنی پس خوب تصمیم تو بگیر اگر این رشته کشش نداری و نمیخوای بخونی تغییر رشته بده که بعدا پشیمون نشی ولی سعی خودتو کن درس هاتو خوب بخون به هر حال هر رشته ای بری زبان ریاضی رو داره تو دنبال آینده ای باش که توی دستت و مغزت هست بشین خوب با خودت حرف بزن ببین مشکلت چیه اگر که از درس هست پس چی باید اون دو تا رو تقویت کنی اونم محکم انشالله که موفق باشی عزیزم هر سوالی داشتی ازم بپرس امیدوارم که توی کل زندگیت موفق باشی ببین گلم تو دوست داری ۴ سال دیگه مستقل شی کارمند شی پولدار شی کلی هدف و آینده خوب انشالله به حق علی جلوت هست پس خوب فکر کن ببینم هدفت چیه روش تمرکز کن به عنوان یه خواهر یا دوست می‌خوام دست تو بگیرم و کمکت کنم  🍂💗💓🌹💋😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونمحقوق و روانشناسی و مشاوره علوم ورزشی نمیدونم ....هزارتا رشته.دوست داشتم برم هنر طراحی دوخت که ...

یکی شو انتخاب کن بسم الله بگو برای هدفت بجنگ به امید خدا آینده خوبی رو برای خودت رقم بزن ♥️ هر چیزی قلبت میگه گوش کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته اینم بگم درس خوندنو خیلی دوست دارم و علاقه خیییلی زیادی به خیاطی ندارم واقعادرس واسم جالبهخب ا ...

انشالله که هر چی دوست داری قبول شی و موفقیت تو بینیم 🌺🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو اول باید بدونی علاقه خودت چیه چه شغلی دوست داری و چه راهی میخوای بری همین اولش جا نزن شروع کن به ...

ممنون عزیزم لطف کردی

من به انسانی علاقه دارم

ولی به اینکه بشینم خیاطی و مهارت یاد بگیرم فقط و فقط ... نه 

درس خوندن رو دوست دارم 

مرسی