2777
2789
عنوان

مجردی تا آخر عمر.

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 63 پست
نمیدونم چجدری خوب بشم اخه 🤔

عزیزم درمان داره، علائم رو تو نت هم میتونی جستجو کنی.

فکر نکنید مشکلِ کوچیکیه، تقریباً تو تمام زندگیتونم تاثیر داره.

یکی از علائمش خیلی کمال گرا بودنه.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
فک میکنم حضانت دختر رو پرورشگاه به خانمای مجرد یا کلاا خانوما بده . دیگه اونطوری بدون ازدواجم میشه ب ...

اره یک فیلمی بود نشون میداد ، اسم فیلمش زمانه بود که عمه حمید گودرزی (مهرانه مهین ترابی) ازدواج نکرده بود و اخر رفت از پرورشگاه بچه اورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد تصمیمت برای مجردی هیچ نظری ندارم هرکسی خودش میدونه و زندگیش آدما متفاوتن

اما در مورد این ک گفتی حضورت اینجا بی تاثیر نبوده روی تصمیمت فقط خواستم بگم ک ب نظر من هیچوقت ب صحبتای اینجا توجه نکن

اولا ک بعضیا سبک و سیاق زندگی متاهلی و سواد ازدواج رو ندارن و فقط شوهر کردن ک شوهر کرده باشن 

دوما خودت ی خانمی میدونی وقتی آدم عصبانی میشه دلش میخواد خودشو ی جا خالی کنه سبک بشه میاد دردودلی میکنه و میره دوباره سر زندگیش

سوما اینجا فضا جوریه ک خیلیا تحمل دیدن خوشبختی و شادی شخص دیگه رو ندارن و اگه کسی از خوشبختی از عشق از چیزای مثبت زندگیش بگه ی عده دیگه میریزن سرش ک تو اومدی پز بدی و ب رخ بکشی و کلاس بذاری اینه ک خیلیا ترجیح میدن خوبیارو بیان نکنن

و البته ی عده دیگم بخاطر اعتقاد ب چشم زخم بیان نمیکنن محاسن زندگیشون

و خیلی چیزای دیگه

پس اگه از صحبتای اینجا ب این نتیجه رسیدی مجرد بمونی ک اشتباه میکنی 

شما سنی هم نداری معلوم نیست در آینده چ اتفاقاتی بیفته پس از الان خودزنی نکن 

موفق باشی عزیزم 

والاا من نمیدونمم شرایط دقیقشوو . ولیی فکر کنممم باید ملکی چیزی به نام باشه . ینی کلاا پشتوانه ی مال ...

چقدر خوبه. واقعا اگه شد و تا آخر عمر مجرد موندم منو دخترم کل دنیارو باهم‌میگردیم بدون سرخر😐😆

ترسم که اشک در غم ما پرده در شود🏵                        این راز سر به مهر  به عالم خبر شود  🌸                     گویند سنگ لعل شود در مقام صبر  🌺                        آری شود ولیک به خون جگر شود💮
چقدر خوبه. واقعا اگه شد و تا آخر عمر مجرد موندم منو دخترم کل دنیارو باهم‌میگردیم بدون سرخر😐😆

ولییی بازمم ممکنهه یه روزیی یه جاییی یه مکانیی . یهوو ببینیی عاشق شدیی رفت و تمامم تصوراتت عوض شه 😊😊 

🤣🤣🤣

کنکوری؟ یا پشت کنکور؟

ترسم که اشک در غم ما پرده در شود🏵                        این راز سر به مهر  به عالم خبر شود  🌸                     گویند سنگ لعل شود در مقام صبر  🌺                        آری شود ولیک به خون جگر شود💮
مگه چیزی شده که وقتی دیدی ترسیدی؟ ناراضی بودن ؟

اره تنهایی خیلی سخته اینکه تو سنه بالا کسی نیس ک مواظب باشه یا مواظبش باشی ب بچت محلت کنی بهش پول و هدیه بدی براش زحمت بکشی...الان خاله من میگه این خونه و ماشین و حقوقی ک دارم ب چ دردم میخوره ی روز میوفتم میمیرم واسه کی میمونه یا پولش زیاده واسه ما خواهر زاده هاش کادو میگیره پول میده ک پیشمون باشه ....اون روز دیدم تو خیابون بی هدف داره میره...این خیلی بده ...خب مامان منکه متاهله بچه داره میره خرید ک واس منو بابام غذا درست کنه یا بابام میره سرکار ک نیاز مالی هرسه تامون بر طرف شه ......خیلی عذاب اوره الان خاله من پشیمونه میگ کاش ازدواج کرده بودم الان خواستگارم داره ولی یا زن مردن یا طلاق داده یا زن دوم میخوان ب چ دردی میخوره دلشم راضی نمیشه باهاشون ازدواج کنه

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤
اره تنهایی خیلی سخته اینکه تو سنه بالا کسی نیس ک مواظب باشه یا مواظبش باشی ب بچت محلت کنی بهش پول و ...

نمی‌دونم راستش چی بگم آخه ازدواج های الانم درصد بسیار بسیار بالاییشون به طلاق کشیده میشه باز زمان نسل پدر و مادرهای ما حداقل یه چیزی به اسم خانواده بود پدر و مادر بود اعتیاد کمتر بود خیانت کمتر بود کتک کاری کمتر بود مشروب خوری کم بود و .... الان اصن اونجوری نیست و متاسفانه تا بیست سی سال دیگه اوضاع خیلی بدتر هم میشه ...

الان اغلب پسرها اصلا بدرد زندگی مشترک نمیخورن

پشت کنکور

موفق باشی. من منطقه یک بودم.

نمی‌دونم راستش چی بگم آخه ازدواج های الانم درصد بسیار بسیار بالاییشون به طلاق کشیده میشه باز زمان نس ...

اره قبول دارم واس همینم تصمیم گرفتم ازدواج سنتی داشته باشم در اینده بابام ک مردا رو بهتر میشناسه تصمیم بگیره کی بهتره ........

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤