2777
2789
عنوان

افتادگی دریچه میترال و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 33 پست
ببین عزیزم اگه خفیف باشه با روشای طبیعی بدون قرص هم حل میشه افتادگی اگه خفیف باشه تا اخر عمرت خفیف م ...

مشکلم فقط تنگی نفسِ . حتی وقتی یه کار کوچیک میکنم ضربان قلبم میره بالا و نفسم بند میاد . منی که سالها ورزشکار بودم الان نمیتونم درست پیاده روی کنم . خیلی نگرانم 

میام منطقی با دلم صحبت کنم ،میگه خفه شو بابا دوسش داری!🙄
مبارکه عزیزم 😊یعنی شما در عین داشتن تنگی نفس باردار شدید ؟

ممنون گلم بله تنگی نفس دارم که اوایل بارداری اذیتم میکرد ولی دکتر بهم یسری ورزش کششی و تمرین تنفس داده الان خیلی راحت تر شدم

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکتر رفتم از نه سالگیم شروع شد تا الان که نوزده سالمه  اوایل خوب بودم فقط درد حس میکردم و ...

من معمولی فشارم پایینِ . پرانول میخدرم افت فشار میگیرم

جدی؟😂نمیدونستم اسهالی میکنه ادمو  اره واقعا خیلی چرته

عارههه واسه من افتادگی تنها نی ناراسایی هم دارم از پله نمیتونم بالا برم ولی دیگه بدون قرصه چ بلایی سرم اورد ک حاظرم درد بکشم😂😂همش اسهال بودم

🖤
خدا رو شکر . یعنی تنگی نفس نداشتید ؟

من دارم نمیدونستم تو بارداری.از ماه چهارم تا از جام بلند میشدم تپش قلب شدید طوری که حتی از روی تیشرت میدیدم 

دکترم خیلی باتجربه بود هروقت بخش میگفتم میگفت طبیعیه.ولی ماه هشتم به دلایلی پیش یه دکتر دیگه رفتم واون برام نوار قلبو اکو نوشتو ارجاع داد به متخصص قلب.واونجا فهمیدم افتادگی دریچه ی میترال دارم.

اذیت نشدم ولی تپش قلبم زیاد بودو نفس کم میاوردم 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
من دارم نمیدونستم تو بارداری.از ماه چهارم تا از جام بلند میشدم تپش قلب شدید طوری که حتی از روی تیشرت ...

من از تنگی نعس خیلی میترسم . راستش میترسم تو بارداری خفه شم و بمیرم . از فکر کردن به اون حالت خفگی حالم بد میشه