2777
2789

اﺳﺘﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ: به نظر ﺷﻤﺎ ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺯﯾﺒﺎ ﻣﯽﮐﻨﺪ؟

ﻫﺮﯾﮏ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﺩﺍﺩﻧﺪ؛ ﯾﮑﯽ ﮔﻔﺖ: ﭼﺸﻤﺎﻧﯽ ﺩﺭﺷﺖ.

ﺩﻭﻣﯽ ﮔﻔﺖ: ﻗﺪﯼ ﺑﻠﻨﺪ.

ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭘﻮﺳﺖ ﺷﻔﺎﻑ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ.

ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺳﺘﺎﺩ، دو کاسه کنار شاگردان گذاشت و گفت: به این دو کاسه نگاه کنید. اولی از طلا درست شده است و درونش سم است و دومی کاسه‌ای گلی است و درونش آب گوارا است، شما از کدام کاسه می‌نوشید؟

شاگردان یک‌صدا جواب دادند: از کاسه گلی.

استاد گفت: ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻥ کاسه‌ها ﺭﺍ در نظر گرفتید، ﻇﺎﻫﺮ آنها ﺑﺮﺍ‌یتاﻥ ﺑﯽﺍﻫﻤﯿﺖ ﺷﺪ. آدمی هم همچون این کاسه است. آنچه که آدمی را زیبا می‌کند درونش و اخلاقش است. باید سیرتمان را زیباکنیم نه صورتمان را.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همکلاسی خیلی خوشگل داشتم،باتعجب  میدیدم همیشه تنهاست،رفتم باهاش دوست شم دیدم خیلی مغرور و بد رفتاره،دیگه باهاش هم کلام نشدم

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊
شاید عقیده خیلیاتون اینجا پول وثروت ودارایی باشه ولی بنظرمن فقط وفقط ادمی را آدمیت لازم است..انسانیت ...

احسنت بسیار عالی❤❤❤

یه همکلاسی خیلی خوشگل داشتم،باتعجب  میدیدم همیشه تنهاست،رفتم باهاش دوست شم دیدم خیلی مغرور و بد ...

شرط اول اخلاقه👍

پول 

قدتو بلند میکنه 

پوستتو شفاف میکنه 

چون ارامش میاره خوش اخلاقی میاره 

خلاصه پول مرده رو از قبر بیرون میکشه 

جالا اگه اینارو زیبا هم نکردی 

چون پولداری قد کوتاهت میشه دختر بغلی و بانمک 

اگه خالم داشتی پیشه جذابیت صورتت

خلاصه چه میییییکنه این پول 💣💣💣💣

Thank you my miracle😎😎😎😎😎
پول  قدتو بلند میکنه  پوستتو شفاف میکنه  چون ارامش میاره خوش اخلاقی میاره  خ ...

اون جذابیتی که پول برات بیاره خوبه؟

اگه دارییتو از دست بدی اونوقت چی؟

دیگه چی برات میمونه؟