2777
2789
عنوان

انتقال جنين ٥روزه و سه روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 45432 بازدید | 52 پست
عزیزم ان شاالله مامان شده باشی اینسری.منم امروز روز ۹انتقال جنینم میکرو کردم واز۳تاتخمک فقط یه دونه ...

من خواهرم ای وی اف کرده بود

باید با گرم حموم نکنی

کوتاه حموم کنی و فوری در بیای

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم ای وی اف کرده بود باید با گرم حموم نکنی کوتاه حموم کنی و فوری در بیای

۱۰دقیقه ای اومدم بیرون بااب ولرم وای اصلا ایکاش نمیرفتم حموم.البته دیگه کمک مونده بود کف سرم زخم بشه بس که میخوارید😁

عزیزم ان شاالله مامان شده باشی اینسری.منم امروز روز ۹انتقال جنینم میکرو کردم واز۳تاتخمک فقط یه دونه ...

عززيزززم ☺️منم دقيقا روز ٨ انقالم هست دكتر به من گفت تا ٧٢ ساعت سعي كن دوش نگيري اما اگه گرفتي خيلي تايمش كوتاه و با آب داغ نباشه وگرنه مشكلي نيست..منم دقيقا مثه ما پاهام يخه و جوراب ميپوشم وزير لحافم فقط يكسره حس پريودي دارم و هيچ لكه بيني ندارم و شبا هم شديدااا گرمم ميشه 

بنام خداوند بخشنده مهربان
۱۰دقیقه ای اومدم بیرون بااب ولرم وای اصلا ایکاش نمیرفتم حموم.البته دیگه کمک مونده بود کف سرم زخم بشه ...

دراز بکش 

جم نخور😘

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عززيزززم ☺️منم دقيقا روز ٨ انقالم هست دكتر به من گفت تا ٧٢ ساعت سعي كن دوش نگيري اما اگه گرفتي خيلي ...

موفق باشی گلم.پس عب نداره حموم کردم.منم لکه بینی نداشتم اصلا تو سه روز اول بود فکر کنم تو یه روز ۲بار تب و لرز کردم اماسرمانخورده بودم.ان شاالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه برای منو شماهم همین طور ان شاالله.

انقدردراز میکشم غذامم خوابیده میخورم😁

خوب میکنی

ما اینقد مراقب خواهرم بودیم

الان یه دختر باهوش و خوشگل ۷ ساله داره که با ای وی اف گرفته😍

پانکچر که یه خانوم دکتر بود انتقال هم احمدی خیر منفی شد

متاسفم ....انشالله دفعه دوم انتقال مثبت میشه ...یا خودت طبیعی باردارمیشی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
شما اگه رفتی واسه انتقال سعی کن جنینت پنج روزه باشه که احتمال مثبت شدن خیلی بالاتره  انشالله ب ...

جدااا جنين پنج روزه بهتره؟؟ من دوتا پنج روزه و يه دونه سه روزه انتقال دادم.٥تا هم فريز كردم 

خدا كنه جواااااب بده ايندفعه..چون من مشكل دو شاخ بودن رحم دارم😔لاپاراسكوپي و هيستروسكوپي هم انجام دادم..ببينم بعد اين همه زحمت ايندفعه نتيجه ميده يا نه😢😢😢🙏🙏

بنام خداوند بخشنده مهربان