آينوووووور مدیر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 عنوان انتقال جنين ٥روزه و سه روزه | مشاهده متن کامل بحث + 45432 بازدید | 52 پست سلام الان يك هفته هست انتقال جنين به روش آي وي اف داشتم تو اين مدت فقط حس پريودي دارم و زير دلم درد ميكنه و شبها دچار گر گرفتگي ميشم.كسي ميدونه امكان داره لانه گزيني انجام شده..راستي بار دوم آي وي اف هست بنام خداوند بخشنده مهربان 1398/08/06 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریممممم عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 3144 جدااا جنين پنج روزه بهتره؟؟ من دوتا پنج روزه و يه دونه سه روزه انتقال دادم.٥تا هم فريز كردم خ ... جنین پنج روزه قوی تر بوده که تونسته توی محیط آزمایشگاه ۵ روزه بشهدکترم میگفت اگه ضعیف باشن توی آزمایشگاه از بین میرن وقتی ۵ روز بشن یعنی احتمال اینکه توی رحم هم بمونن و لانه گزینی کنن خیلی بیشترهانشالله یه سه قلو یا دو قلو دار میشی
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 جنین پنج روزه قوی تر بوده که تونسته توی محیط آزمایشگاه ۵ روزه بشه دکترم میگفت اگه ضعیف باشن توی آزم ... قربونت برم كااش حرف شما واسه من عملي بشه..از دو قلو شدن هم نميترسم فقط ترس دفعه قبل رو دارم كه ٣تا جنين انتقال دادم و متاسفانه منفي شد😢😢😢 بنام خداوند بخشنده مهربان
مریممممم عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 3144 قربونت برم كااش حرف شما واسه من عملي بشه..از دو قلو شدن هم نميترسم فقط ترس دفعه قبل رو دارم كه ٣تا ج ... اینسری مطمئنا مامان میشی عزیزم بزودی با جواب آزمایش مثبت میای نی نی سایت😍
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14909 من روز ١٥ انتقالم هيچ علايمي ندارم نباید امروز آزمایش بدی؟
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14909 جنین پنج روزه قوی تر بوده که تونسته توی محیط آزمایشگاه ۵ روزه بشه دکترم میگفت اگه ضعیف باشن توی آزم ... میشه بهم بگی جنین 5 روزه و سه روزه یعنی چی...من تازه تخمک کشی داشتم می خوام بدونم
مریممممم عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 3144 میشه بهم بگی جنین 5 روزه و سه روزه یعنی چی... من تازه تخمک کشی داشتم می خوام بدونم پانکچر که میشی بعد تو محیط آزمایشگاه جنین ها تشکیل میشن که معمولا سه روزه که میشن تعدادشون که زیاد باشه دیگه فریزشون میکنناینا دو تا ۴ سلول دارنحالا وقتی پنج روز توی محیط آزمایشگاه باشن میگن جنسین بلاستوسیست که ۸ سلولی هستن
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14909 پانکچر که میشی بعد تو محیط آزمایشگاه جنین ها تشکیل میشن که معمولا سه روزه که میشن تعدادشون که زیاد ب ... الهی زنده باشی..من ذخیره تخمکم خیلی پایینه ..دو تا بیشتر تخمک نداشتم قراره تاز شنبه بهم بگن تبدیل به جنین شده یا نهاین اطلاعات رو بهم میدن یا نه
مریممممم عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 3144 الهی زنده باشی.. من ذخیره تخمکم خیلی پایینه .. دو تا بیشتر تخمک نداشتم قراره تاز شنبه بهم بگن تبدی ... عزیزم انشالله جفتش جنین میشنبله آزمایشگاه همونجا بهتون میگن
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 اینسری مطمئنا مامان میشی عزیزم بزودی با جواب آزمایش مثبت میای نی نی سایت😍 فدااات بشم 😘😘اميدم اول به خداست🙏ايشالا بيام با خبراي خوب☺️🙏🙏 بنام خداوند بخشنده مهربان
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14909 عزیزم انشالله جفتش جنین میشن بله آزمایشگاه همونجا بهتون میگن خدا عمرت بده
23sepina عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 14797 هنوز نرفتي آزماااايش!!؟؟چه دل صبوري داري خداااا امروزه ازمايش
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 دادم خب چي شد عزيزم!؟؟ بنام خداوند بخشنده مهربان
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14909 دادم هنوز جواب نگرفتی..؟امیدوارم یه حق مولا علی ع مثبت باشه...چندمین بار ای وی اف می کنیآخه منم شنبه پانچکر کردمخیلی نگرانم آخه دو تا بیشتر تخمک نداشتم
rozhan66 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 707 عزیزم استراحت کن من هرکی دیدم دو مرحله انتقال داده بار دار شده منم پنجشنبه آز دارم توکل به خدا ۳بار انتقال خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊