2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه منو نکن ،بروسمتش ،از دلش دربیار

بخدا رفتم همه راهیو

ولی خیلی ناراحته از خونوادم

اینهمه برنامه ریختم فردا برم پیشش 

اومدم در اتاق ببندم چشمت روز بد نبینه از پشت گردنم سوخت تا نوک انگشت دست راستم،الانم جوری گرفته ک وقتی تکون میدم جیغم در میاد 

نمیشه برم پیشش 😭😭😭

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭

سر اینکه بهم گفت زیاد گوشی دست میگیری منم زدم گوشیمو شکوندم  بنده خدا آروم گفتا، من اعصاب نداشتم.

یه ربع بعدش آشتی کردیم ولی گوشیم شکست این وسط  

البته من کلا اینجوری م که یهو میترکم، چند روزی بود حالم خوب نبود هر دو منتظر بودیم بترکم، که هم خودم ترکیدم هم گوشی.

گروه دارید تو تلگرام واس لاغری؟اگه دارید میشه لینکشو بمنم بدید

گروهمون تو همین سایته عزیزم تاپیک بامداد خمار

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
میشه ادرسشو بزاریدممنون 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3288995&slug=زندگی-سالم-وکاهش-وزن-گروهی-بامدادخمار-دوره-ی-جدید&postId=109940689

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

سه شب پیش سرگوشیش که چراهمش سرم توگوشیشه 😒ولی قهرنکردیم😌

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃