2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 144 پست
پزشکی قانونی حتی روز ازبین رفتن پرده و اینکه به زور بوده یا خود شخص میخواسته رو هم تشخیص میده. سؤال ...

فکرمیکنم ترم اول وکالتی ک از ذوق حقایق جامعه رو نمیبینی وفکرمیکنی کل دنیا خلاصه تو کتاب قانونِ،بره پزشک قانونی بگه سلام اومدم ازپدرم شکایت کنم بهم تجاوزکرده لطفا ساعت و روزشو دقیق برام مشخص کنید ک میخوام تو محل جار بزنم اطلاعات غلط ب مردم ندم!!یکم فکر کن خانوم وکیل!!!

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
منظورشون این بود که اونا محکومن به سکوت ...

من خودم بارها به مردهایی که خواستگار اینجور دخترها بودن توضیح دادم و مجابشون کردم که این اصلا دلیل بر عفت یک زن نیست ممکنه برحسب اشتباه یا هر چیزی ازبین رفته بارها با حرفام مجابشون کردم و الان زندگیشون خوبه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرمیکنم ترم اول وکالتی ک از ذوق حقایق جامعه رو نمیبینی وفکرمیکنی کل دنیا خلاصه تو کتاب قانونِ،بره پ ...

نه اتفاقا پنج ساله وکیلم. منتهی شما چون کلا نگرفتی من چی میگم بهتره ادامه ندم. موفق باشید.

منم و تشریف هم آوردم مردی که به خاطر یه تیکه پرده زنشو بخواد همون بهتر که نخواد اگه شوهر من همچین ...

اره اگه همسرت یاحتی خانوادش بخوان  این توهینه حق داری ولی اگه کسی جامعه رو بشناسه و باپای خودش بره گواهی بگیره   بدنیس 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

تو مدرکم داشته باشی اون چرت و پرتش رو میگه 

فهمیده تو حساسی رو این حرف تکرار میکنه تو رو عصبی کنه تو دعوا 

بزن به بیخیالی 

خودت رو به خاطر یه حرف که از روی عمد بهت میزنه داعون نکن عزیزم

همسر شما ببخشیدا بیشعوره وگرنه یه بچه ام با یه سرچ تو گوگل سر ازهمه چی درمیاره،،توگوگل نوشته الزاما ...

با شما موافقم همسرش باید تحقیق کنه تو اینترنت .این از بی غیرتیشه که به پسرش هم رحم نمیکنه.ومادربچشو دچار فشارعصبی کرده

دکتر به همسرت توضیح داده بازم گیر میده اگه گواهی از پزشک قانونی هم ببری بازم بهت تهمت میزنه چون دنبال بهونست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خوب کردی گواهی نگرفتی . اینبار بهت گفت بگو هرجور دوست داری فکر کن. ناراحتی مهریه مو نقد بریز حسابم طلاقم بده. مرتیکه گاو راه پیدا کرده آزارت بده نقطه ضعف نشون نده نه گریه کن نه توضیح بده. بگو هرجور دوست داری فکر کن من مسیول فکر خراب تو نیستم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
هر روز دارم بیشتر و بیشتر از جامعه ی زن ستیز ایران متنفر میشم😖

وقتی دیدگاه هم جنسای خودمون ک ادعای تحصیل کرده بودن وتواجتماع بودن دارن انقدر بسته ست راجع به این مسئله نباید گله داشت ازجامعه زن ستیز،،چون کل ارزش یه زن به بافت نازک غشایی ک با ورزشم پاره میشه ولی بخاطر اثبات عفتت باید بری پزشک قانونی معاینه بشی ک بگی بابا من ورزشکارم نه هرزه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
طبيعي

شنیده بودم تا قبل زایمان بعضی پرده ها همون جور حالتشون حفظ میشه  ...ولی حالا ک طبیعی زایمان کردین دیگه گواهی چیزی نمیتونی بگیری

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕