2777
2789
عنوان

پی آر پی برای ذخیره تخمدان کم

| مشاهده متن کامل بحث + 15207 بازدید | 50 پست
راستی شما منظورت از پی آر پی همون روش جدیدیه که میگن با پلاسمای خون انجام میدن تو همدان آخه مامانم ی ...

بله همون.

شنیدم ولی دقیقشو نمیدونم.هزینه شم گویا زیاده.

از یکی شنیدم میگفت که از چربی زیر شکمش گرفتن،سلول بنیادی گرفتن تزریق کردن تو تخمداناش.

ذخیره تخمدانش هم بالا اومد هم پریود نمیشد اونم یه کم درست شد

دوقللو با میکرو باردار شد

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
انقد دلم میگیره از شرایطم ، از شانسم ،از اینهمه توسلو دعا و نذرو... دو سال پیش طبیعی باردار شدم قل ...

شما چند ساله منتظری کجا درمان میکنی اینکه یبار حامله شدی خیلی خوبه نشون میده رحمت توانایی باروری داره من حسرت یه آزمایش یا حتی بیبی مثبت به دلم مونده 😢

این نیز بگذرد...                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همون. شنیدم ولی دقیقشو نمیدونم.هزینه شم گویا زیاده. از یکی شنیدم میگفت که از چربی زیر شکمش گرف ...

واقعا اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه ولی من مشکل هزینه دارم متاسفانه

این نیز بگذرد...                                   
منم خیلی نذر و دعا کردم یه مدت بعد میکرو که منفی شد دیگه اصلا دعا نکردم خیل حالم بد بود گفتم دیگه اص ...

حتما.خیلی برای منتظرا دعا میکنم.

تو یه گروهی عضوم همه دعاهارو دسته جمعی به اختیار خودت میخونی.

ایشاله زود خدا دامن مارو هم سبز کنه

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
شما چند ساله منتظری کجا درمان میکنی اینکه یبار حامله شدی خیلی خوبه نشون میده رحمت توانایی باروری دار ...

من ۵ ساله مرکز ناباروری قم

دقیقا ماهی که خسته شده بودمو ول کردم.لک بینی داشتم  دکتر بهم گفت آز بده خندیدم گفتم برو بابا .میترسیدم سرطان باشه.آزمایش دادم دیدم مثبت شد.

ولی فرداش که سونو دادم قلب نداشت.

یه روزم خوشحال نبودم.

تا ۱۰ هفتگی هی سونو هی سونو .آخرش بستری شدم.و سقط.

سقط مثل زایمان درد میکشی.من یک هفته درد کشیدم.داد میزدم.

واقعا اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه ولی من مشکل هزینه دارم متاسفانه

خوندم که رو همه جواب نمیده.اون خانم دفعه سوم نتیجه گرفته بود.

خدایی هزینه ها خیلی بالاس

همین میکرو برا من هزینه ش ۱۰ تومنی شد

جونم که پدرم درومد ذجر کشیدم که هیچ

خوندم که رو همه جواب نمیده.اون خانم دفعه سوم نتیجه گرفته بود. خدایی هزینه ها خیلی بالاس همین میکرو ...

من شنیدم مراکز دولتی ۸۵ درصد تخفیف داره برا زوج های زیر ۴۰ سال منم میخوام برم دولتی دفعه قبل ابن سینا بودم هزینه هاش خیلی زیاده

این نیز بگذرد...                                   
من شنیدم مراکز دولتی ۸۵ درصد تخفیف داره برا زوج های زیر ۴۰ سال منم میخوام برم دولتی دفعه قبل ابن سین ...

منم شنیدم.  ولی همش میترسم میگم نکنه خوب انجام ندن.

شما همسرتون سالمه؟ ما دوتامون مشکل داریم میدونی تازگیا دیگه از تنهایی تو خونه خسته شدم شدم عین بچه ها شوهرم از سر کار میاد همش غر میزنم که تنهام و دلم گرفته از وقتی اومدیم شهر غریب بدجوری هوای بچه به سرم زده احساس میکنم زندگیمون بی معنی شده البته ناشکری نمیکنم خداروشکر که سلامتیم وباهم مشکلی نداریم ولی به هر حال کمبود بچه هم تو زندگی حس میشه به خصوص وقتی بچه های اطرافیانو میبینم 

این نیز بگذرد...                                   
منم شنیدم.  ولی همش میترسم میگم نکنه خوب انجام ندن.

والا من خودم کرمانشاهیم چند روز پیش از یکی از کاربرا که همشهریمه پرسیدم که مرکز دولتی تو کرمانشاه میره گفت مطب دکتری که تو مرکز هست رفتم خودش دارو داده و سونو رو انجام داده بعد منو فرستاده مرکز برا پانکچر میگفت تا الان یک میلیون هفتصد برام هزینه برداشته راضیم بود از کارشون دیگه نمیدونم شما که به تهران نزدیکین خیلی جاها هست که دولتیه میتونین برین

این نیز بگذرد...                                   
شما همسرتون سالمه؟ ما دوتامون مشکل داریم میدونی تازگیا دیگه از تنهایی تو خونه خسته شدم شدم عین بچه ه ...

خیلی منکه بچه های دیگه رو میبینم جدیدا  بغض میکنم. حالم بد میشه.

شوهرم دکتر اورولوژی میگه خوبه.

ولی ۹ درصد اسپرماش طبیعیه.

تعدادشم دوتا نوشته ۴۵ و ۱۳۵میلیون.

نمیدونم بودم حساب میشه

والا من خودم کرمانشاهیم چند روز پیش از یکی از کاربرا که همشهریمه پرسیدم که مرکز دولتی تو کرمانشاه می ...

اگه باشه اینجور خیلی خوبه.

من تازه پنجشنبه پانکچر داشتم.

جنبن تشکیل نشد.

فعلا روحیه ندارم.

ولی دوست دارم دنبالش برم.

آی تل گر ام من @RA_HA_EM  هستش خوشحال میشم باهم اونجا صحبت کنیم

خیلی منکه بچه های دیگه رو میبینم جدیدا  بغض میکنم. حالم بد میشه. شوهرم دکتر اورولوژی میگه خوبه ...

من زیاد از آزمایش اسپرم سر در نمیارم دکتر به همسرم گفته بود تحرک نداری و به صورت طبیعی بچه دار نمیشی فقط میکرو نمیدونم دیگه هرچی خدا بخواد

این نیز بگذرد...                                   
من زیاد از آزمایش اسپرم سر در نمیارم دکتر به همسرم گفته بود تحرک نداری و به صورت طبیعی بچه دار نمیشی ...

خدا ایشاله که به هممون کمک کنه

من که احساس میکنم بس که دنبال دوا درمون بودمو دعوا و جیغ داد سر موضوع،اصلا لذت از زندگیم نبردم تاحالا