2777
2789
عنوان

پی آر پی برای ذخیره تخمدان کم

| مشاهده متن کامل بحث + 15207 بازدید | 50 پست

منم ۱۲ ساله ازدواج کردم هنوز خدا نداده بهم چندین سال درمان کردم الان ۳ سالی میشه که ولش کردم درمانمو ولی دارم دوباره شوهرمو راضی میکنم که ادامه بدیم درمانو شاید خدا خواست وشد توکل به خودش گاهی وقتا به فرزند خوانده هم فکر میکنم ولی انگار شهامتشو ندارم😔

این نیز بگذرد...                                   
منم ۱۲ ساله ازدواج کردم هنوز خدا نداده بهم چندین سال درمان کردم الان ۳ سالی میشه که ولش کردم درمانمو ...

ان شا الله به حق حضرت ابوالفضل مادر میشی بمیرم واسه دلت

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم ممنونم ازت انشاالله خودتم حاجت روا بشی

میدونی یکی از دوستام هم خودش کاملا سالمه وهم شوهرش سالمه اما ۴ ساله بچه دار نمیشه توکل بر خدا  خدا به همه منتظرا بچه سالم و صالح بده به ماها هم همین طور

میدونی یکی از دوستام هم خودش کاملا سالمه وهم شوهرش سالمه اما ۴ ساله بچه دار نمیشه توکل بر خدا   ...

انشاالله آره فقط باید خودش بخواد انشاالله که برا ما هم بخواد و بشه البته که انشاالله برا همه منتظرا بخواد مثل اون آیه قران که میگه خدا هرچیو که بخواد بگه موجود باش میشه انشاالله که خدا برا ما و همه منتظرا بگه موجود باش و فرزند سالم و صالح بهمون بده آمین

این نیز بگذرد...                                   
انشاالله آره فقط باید خودش بخواد انشاالله که برا ما هم بخواد و بشه البته که انشاالله برا همه منتظرا ...

بله دقیقا راستی یه خانومی نوشته بود چند سال بود منتظر بچه بودم و حامله نمیشدم رفته بودیم مشهد اونجا خیلی گرطه و زاری کردم  یه خادمی دیده که ایشون بچه میخواد میگه برو ایات ۵۹ تا۶۴ سوره نمل رو تا ۴۰ روز بخون طوریکه روز اول یه بار و روز دوم دو بار تا روز چهلم ۴۰ بار میگه منم برگشتم شهرمون یادم رفت بعد یه سال یادم افتاد انجام داده و حاجتش براورده شده بود شاید برای ما هم بشه منم شروع کردم

بله دقیقا راستی یه خانومی نوشته بود چند سال بود منتظر بچه بودم و حامله نمیشدم رفته بودیم مشهد اونجا ...

الهی خیر ببینی که گفتی اسکرین گرفتم حتما انجام میدم ممنون

این نیز بگذرد...                                   
نه عزیز من کاملا مشکلمو میدونم بعضیا باpcoطبیعی باردار میشن و بعضی ها هم حتی ۳ بار ای وی اف نا موفق ...

خدا ایشاله حاجت دلمونو به زودی بده.

منم.منم داغون و غمگینم

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
منم ۱۲ ساله ازدواج کردم هنوز خدا نداده بهم چندین سال درمان کردم الان ۳ سالی میشه که ولش کردم درمانمو ...

خدا ایشاله به خودمون بده،خیلی سخته.

من به تخمک اهدایی بعضی وقتا فک میکنم.ولی دوست دارم از خودم باشه. ولی مادر خودم حرفشو میزنم عصبانی میشه چه برسه به بقیه

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
خدا ایشاله به خودمون بده،خیلی سخته. من به تخمک اهدایی بعضی وقتا فک میکنم.ولی دوست دارم از خودم باشه ...

آره انشاالله منم مادرم یبار گفتم ناراحت شد دیگه چه برسه به بقیه

این نیز بگذرد...                                   

من خیلی متوسل شدم به خیلیا.

شنیدم ۲۱ روز صلوات به نیت حضرت  زینب. فعلا دارم میفرستم.

چله سوره حشر هم دارم میخونم.

ولی حاجت نگرفتم . ولی دارم ادامه میدم😔

راستی شما منظورت از پی آر پی همون روش جدیدیه که میگن با پلاسمای خون انجام میدن تو همدان آخه مامانم یبار از تلویزیون دیده بود مرتب داره بهم میگه برو انجام بده منم چیزی در موردش نمیدونم

این نیز بگذرد...                                   

انقد دلم میگیره

از شرایطم ، از شانسم ،از اینهمه توسلو دعا و نذرو...

دو سال پیش طبیعی باردار شدم قلبش تشکیل نشد و شقط کردم.

خیلی سخته 

الانم که یر میکرو پدرم درومد شانسم.

خیلی دلم شکسته.

من خیلی متوسل شدم به خیلیا. شنیدم ۲۱ روز صلوات به نیت حضرت  زینب. فعلا دارم میفرستم. چله سوره ...

منم خیلی نذر و دعا کردم یه مدت بعد میکرو که منفی شد دیگه اصلا دعا نکردم خیل حالم بد بود گفتم دیگه اصلا نمیخوام ولی الان چند وقته دوباره شروع کردم به دعا و انشاالله درمانم رو هم شروع کنم قبول باشه ازت عزیزم حاجت روا برا منم دعا کن

این نیز بگذرد...