منم ۱۲ ساله ازدواج کردم هنوز خدا نداده بهم چندین سال درمان کردم الان ۳ سالی میشه که ولش کردم درمانمو ولی دارم دوباره شوهرمو راضی میکنم که ادامه بدیم درمانو شاید خدا خواست وشد توکل به خودش گاهی وقتا به فرزند خوانده هم فکر میکنم ولی انگار شهامتشو ندارم😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میدونی یکی از دوستام هم خودش کاملا سالمه وهم شوهرش سالمه اما ۴ ساله بچه دار نمیشه توکل بر خدا خدا به همه منتظرا بچه سالم و صالح بده به ماها هم همین طور
میدونی یکی از دوستام هم خودش کاملا سالمه وهم شوهرش سالمه اما ۴ ساله بچه دار نمیشه توکل بر خدا ...
انشاالله آره فقط باید خودش بخواد انشاالله که برا ما هم بخواد و بشه البته که انشاالله برا همه منتظرا بخواد مثل اون آیه قران که میگه خدا هرچیو که بخواد بگه موجود باش میشه انشاالله که خدا برا ما و همه منتظرا بگه موجود باش و فرزند سالم و صالح بهمون بده آمین
انشاالله آره فقط باید خودش بخواد انشاالله که برا ما هم بخواد و بشه البته که انشاالله برا همه منتظرا ...
بله دقیقا راستی یه خانومی نوشته بود چند سال بود منتظر بچه بودم و حامله نمیشدم رفته بودیم مشهد اونجا خیلی گرطه و زاری کردم یه خادمی دیده که ایشون بچه میخواد میگه برو ایات ۵۹ تا۶۴ سوره نمل رو تا ۴۰ روز بخون طوریکه روز اول یه بار و روز دوم دو بار تا روز چهلم ۴۰ بار میگه منم برگشتم شهرمون یادم رفت بعد یه سال یادم افتاد انجام داده و حاجتش براورده شده بود شاید برای ما هم بشه منم شروع کردم
راستی شما منظورت از پی آر پی همون روش جدیدیه که میگن با پلاسمای خون انجام میدن تو همدان آخه مامانم یبار از تلویزیون دیده بود مرتب داره بهم میگه برو انجام بده منم چیزی در موردش نمیدونم
من خیلی متوسل شدم به خیلیا. شنیدم ۲۱ روز صلوات به نیت حضرت زینب. فعلا دارم میفرستم. چله سوره ...
منم خیلی نذر و دعا کردم یه مدت بعد میکرو که منفی شد دیگه اصلا دعا نکردم خیل حالم بد بود گفتم دیگه اصلا نمیخوام ولی الان چند وقته دوباره شروع کردم به دعا و انشاالله درمانم رو هم شروع کنم قبول باشه ازت عزیزم حاجت روا برا منم دعا کن