2777
2789
عنوان

پی آر پی برای ذخیره تخمدان کم

| مشاهده متن کامل بحث + 15207 بازدید | 50 پست
اگه باشه اینجور خیلی خوبه. من تازه پنجشنبه پانکچر داشتم. جنبن تشکیل نشد. فعلا روحیه ندارم. ولی د ...

ببین این فرآیندی که توش گیر افتادیم یعنی درمان ناباروری خیلی طاقت فرسا و سخته فقطم خود ما که درگیرشیم اینو می فهمیم و همدیگرو درک میکنیم اگه خسته ای یه مدت به خودت استراحت بده ولی نا امید نشو به نظرم یه مدت از طریق طب سنتی اقدام کن شاید بتونی وضعیت تخمدانهاتو بهتر کنی من خودمم اول میخوام برم طب سنتی اصلاحمزاج بشم بعد انشاالله برم برا درمان امیدوارم جفتمون نتیجه خوبی بگیریم وصاحب اولاد سالم بشیم منم از مصاحبت شما خوشحال میشم ولی متاسفانه فعلا تلگرامم قطعه تا وقتی که وصلش کنم تقاضای دوستی بهتون میدم اگه دوست داشتین قبول کنید که همینجا باهم صحبت کنیم

این نیز بگذرد...                                   
ببین این فرآیندی که توش گیر افتادیم یعنی درمان ناباروری خیلی طاقت فرسا و سخته فقطم خود ما که درگیرشی ...

ممنون عزیزم.

بله درسته تا تو مسیرش نری فک میکنی خیلی ساده س.

به من هی میگن برو بکار.

انگار درخته خخخخخخ.

منم درخواست دوستی دادم بهتون.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم. بله درسته تا تو مسیرش نری فک میکنی خیلی ساده س. به من هی میگن برو بکار. انگار درخته ...

😄😄😄آره فکر میکنن به همین راحتیه درخواستتو قبول کردم عزیزم

این نیز بگذرد...                                   
آره واقعا راست میگی منم بهترین سالای جوونیم تو مطب دکترا و حسرت و اشک گذشت متاسفانه ولی الان دوباره ...

چقد امیدوار شدم. 

خدایا میشه برا ما همین اول معجزه کنه  

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
😄😄😄آره فکر میکنن به همین راحتیه درخواستتو قبول کردم عزیزم

عزیزم