2777
2789

میشه بگید چرا دنبال کار نرفتید؟

ناراحت نیستید؟

من خودم خیلی غصه میخورم. دوساله تو خونه نشستم دارم بچه داری میکنم.

دلم نمیخوام این روند ادامه پیدا کنه.

شما چطور باهاش کنار اومدید؟

میدونم ترجیح بعضیا به این هست که کار نکنند‌. واقعا خانه داری هم شغل پر مشقتیه درک میکنم قشنگا

اما برام سخته که درامد نداشته باشم یا همش تو خونه باشم...

🍃

برامنم سخته اما هم کار مناسب که به زندگیم لطمه نزنه پیدا نمیکنم هم همسرم با کارزن مخالفه ☹️

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده سال سابقه کار دارم، مدیر مشتری بودم تو یه شرکت خوب، درآمد خوبی هم داشتم از همسرم بیشتر در میاوردم، تو نه ماهگی دخترم زنگ زدن برگردم اما دخترم و نمیتونم به کسی بسپارم، از مامانم دورم

منم سرکار رفتن دوس ندارم ولی درامدداشتن و دوس دارم و دلم میخواد خیاطی یادبگیرم و برای بچه هام لباس بدوزم 

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
برامنم سخته اما هم کار مناسب که به زندگیم لطمه نزنه پیدا نمیکنم هم همسرم با کارزن مخالفه ☹️

اتفاقا شوهرم هی دم گوشمه چرا کار نداری چرا کار نمیکنی چرا همش نشستی تو خونه

خب کار نیست شوعر من

کو کارررر

🍃

همسرم دوس نداره بیرون کارمیکنم،میگه هروقت نیاز مالی داشتیم بروسرکار،واقعا هم حمایتم میکنه هرچقدرپول بخوام درحد توانش نه نمیگه،پس اندازشخصی دارم یعنی در ماه یه مقدار پول بهم میده که نمی پرسه چیکارش میکنم شاید بخوام چیزی برای خانوادم بخرم نخوام شوهرم بدونه یا هرچیز دیگه،واینکه من تحصیلات دانشگاهی دارم واقعا دوس داشتم بدم سرکار ازطرف اقوام هم کاربرام پیداشد اما چون مخالف بود نرفتم،الان که بچه دار شدم خودم اصلا دوس ندارم برم سرکار بچه ها زود بزرگ میشن دوس دارم بابچم وقت بگذرونم کلاس شیرینی پزی که دوس دارم میرم،شماره دوزی و سرمه دوزی انجام میدم کلا به کارایی که دوس دارم میرسم،درنهایت توخونه کارنمدوسرویس اتاق کودک انجام میدم یه درآمد کمی هم دارم واسه خودم

خدایا مسافر 
وای من وقتی فکر میکنم برم سرکار سردرد میگیرم توی خونه راحت نشستم وقتی دلم خواست میخوابم نگاه تلویزیو ...

خیلی زندگی قشنگیه. میدونم

اصلا زن باید بشینه تو خونه کیف کنه

اما من خوره دارم. نمیتونم

🍃
من ده سال سابقه کار دارم، مدیر مشتری بودم تو یه شرکت خوب، درآمد خوبی هم داشتم از همسرم بیشتر در میاو ...

خوشبحالت ک کار داشتی

بذار دخترت ۲ سالش شد حرف اومد بزارش مهد و برو کارتو ادامه بده

🍃
خیلی زندگی قشنگیه. میدونم اصلا زن باید بشینه تو خونه کیف کنه اما من خوره دارم. نمیتونم

کجاش زندگی قشنگیه، کار خونه، نه استراحت داره نه درآمد ، نه تنوع، نه بازنشستگی، همه هم از آدم طلبکارن که خونه بودی چرا فلان چیز فلانه

خیلی زندگی قشنگیه. میدونم اصلا زن باید بشینه تو خونه کیف کنه اما من خوره دارم. نمیتونم

خوره نداری 

شاید بخاطر حرفهای همسرته

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔