2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم امپول سه ماهه زدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 72 پست
نه دیگه تا سه ماه راحتی ولی واسه من اصن خوب نبود

اسمشو بگو منم میخوام

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

اره واقعا دیگه غلط بکنم بزنم 

وقتی سه ماه تموم شد .هیچ قرصی نخور .

فقط برو دکتر برای سونوگرافی تخمکگذاری .

ببین تخمکگذاری داری یا قطعش کرده ؟

اونوقت خیالت راحت میشه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروخونه میده میری میزنی فکر کنم ده تومن ایناس واسه مامان و خاهرم خوب بود به من نساخت

بگم آمپول ضد بارداری میخوام؟

مطمئنه؟ یوقت باردار نشما؟

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

کاش قبلش میومدی میپرسیدی من ۱ ماهشو زدم الان هرچی مریضی دارم از اونه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
خدا مرگم بده یعنی ممکنه تخمکامو از بین برده باشع؟؟

نه از بین نمیبره .

اما ممکنه تا چند ماه  قطع کنه .البته اینم قطعی نیست .

من فقط از یک نفر شنیدم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
کاش قبلش میومدی میپرسیدی من ۱ ماهشو زدم الان هرچی مریضی دارم از اونه 

جدی خیلی بده؟

پس بیخیال منم میخواستم برم بگیرم

یعنی امپول ضد بارداری که میزنی ن نیاز ب قرص داری ن کاندوم ن چیز دیگه تا سه ماه راحتی ولی واسه من خوب ...

خو‌نزن

مگه مجبوری؟؟

ما طبیعی جلوگیری میکردیم

بعضی وقتا هم کاندوم

خدا حال همه رو خوب کنه..
جدی خیلی بده؟ پس بیخیال منم میخواستم برم بگیرم

اره خیلی بده من میگرن گرفتم از بعد زدن امپول 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا