2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم امپول سه ماهه زدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 72 پست
من تو عقدم طبیعی همش استرسه کاندومم که سوزش میگیرم شدید

قرص استفاده کن باز بهتره

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از بین نمیبره . اما ممکنه تا چند ماه  قطع کنه .البته اینم قطعی نیست . من فقط از یک نفر شنی ...

برم دکتر زنان؟؟ بگم امپول زدم الان میترسم برا تخمکام یه ازمایشم بنویسه واسه هورمونام چون از موقع امپوله جوشای گنده میزنم

چه فایده خونریزی داری . با وجود خونریزی میشه رابطه داشت؟

لکس خونریزی مثل پریودی نیس من زدم سه ماه اصلا پریود نشدم ولی بجاش تا دلت بخاد لکه بینی گرفتم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
من تو عقدم طبیعی همش استرسه کاندومم که سوزش میگیرم شدید

منم پارسال تو عقد بودم اولا کاندوم بعد طبیعی جلوگیری میکردیمم

منم به بعضی کاندوما حساسیت دارم یبار شوهرم انار خریده بود اینقد پاهام میسوخ ک از رابطه سیر شده بودم استفاده نکردیم دیگه

خدا حال همه رو خوب کنه..
وای فک کنم تا پنج شیش ماه اثرش میمونه من میرم دکتر زنان همین هفتع

من ی بسته مفنامیک‌اسید شروع کردم اگع خوب نشم میرم کلافه شدم فک من کم خونی هم گرفتم بعدم شما چون هنوز موعد امپول تموم‌ نشده فک نکنم کاری بشه کرد ولی من موعدش تموم شده

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
منم پارسال تو عقد بودم اولا کاندوم بعد طبیعی جلوگیری میکردیمم منم به بعضی کاندوما حساسیت دارم یبار ...

منم میسوزم همش به شوهرم میگم بریم خونه خودمون راحت باشیم دیگه بچه دارم که بشیم چه بهتر الان همش استرس

منم میسوزم همش به شوهرم میگم بریم خونه خودمون راحت باشیم دیگه بچه دارم که بشیم چه بهتر الان همش استر ...

من‌توی عقد باردار شدم

خودمون هم‌میخاستیم

اولش شوهرم نمیخاس خدایی هم حواسش بود ولی خونه ک‌خریدیم اقدام‌کردیم 

۵ماهه ک بودم عروسی گرفتیم

مرد اگه حواسش باشه هیچی‌نمیشه نترس

خدا حال همه رو خوب کنه..