2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم امپول سه ماهه زدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌توی عقد باردار شدم خودمون هم‌میخاستیم اولش شوهرم نمیخاس خدایی هم حواسش بود ولی خونه ک‌خریدیم اق ...

خوشبحالت من اینقدر بچه دوس دارم که اگه بگه امشب اقدام کنیم امادم😂😂

من‌توی عقد باردار شدم خودمون هم‌میخاستیم اولش شوهرم نمیخاس خدایی هم حواسش بود ولی خونه ک‌خریدیم اق ...

وا چرا اینکارو کردین؟؟ینی اینقد ب بچه علاقه داشتین ؟؟دلتون مسافرت دوتایی خلوت دوتایی و زندگی دوتایی نمیخاست؟؟

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خوشبحالت من اینقدر بچه دوس دارم که اگه بگه امشب اقدام کنیم امادم😂😂

من راضیم واقعا

زندگیمونم خیلیییی هدفمندتر شده

یه ماه دیگه هم نی نی میاد

واقعا روزیشو هم از همون اول اورده 

خدا حال همه رو خوب کنه..
وا چرا اینکارو کردین؟؟ینی اینقد ب بچه علاقه داشتین ؟؟دلتون مسافرت دوتایی خلوت دوتایی و زندگی دوتایی ...

چرا این‌کارو نکینم؟

شوهرم علاقه داش خیلی ولی منم دوس داشتم

ما تو یه سال همه جا رفتیم و خوشی داشتیم

الانم با این که باردارم همه جا میریم و خوش میگذرونیم

خدا حال همه رو خوب کنه..
چرا این‌کارو نکینم؟ شوهرم علاقه داش خیلی ولی منم دوس داشتم ما تو یه سال همه جا رفتیم و خوشی داشتیم ...

درسته همه همینطورن با بچه هم خوش میگذره ولی دوتایی ی جور دیگس 😄نمیدونم نظر ها متفاوته 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
من راضیم واقعا زندگیمونم خیلیییی هدفمندتر شده یه ماه دیگه هم نی نی میاد واقعا روزیشو هم از همون ا ...

اره عزیزم هم سرگرمی هم یه شیرینیه حالا ما که تو عقدیم صبح تا شب بیکار باز بچه که هست زندگیت یکم تنوع داره

درسته همه همینطورن با بچه هم خوش میگذره ولی دوتایی ی جور دیگس 😄نمیدونم نظر ها متفاوته 

من‌شوهرم خیلییی زن دوست و اهل خونوادس

خیلییییییی

برا همین اصلا پشیمون‌نیستم

خدا حال همه رو خوب کنه..
چرا این‌کارو نکینم؟ شوهرم علاقه داش خیلی ولی منم دوس داشتم ما تو یه سال همه جا رفتیم و خوشی داشتیم ...

منم بعد عید اقدام میکنم که تابستون میخایم بریم خونه خودمون بچه به شکم برم😂😂😂 دیگه مجبورشه عروسی بگیره خسته شدم

اره عزیزم هم سرگرمی هم یه شیرینیه حالا ما که تو عقدیم صبح تا شب بیکار باز بچه که هست زندگیت یکم تنوع ...

اره

من بحساب ۳ماهه اومدم خونه خودم باورت میشه یبار اشپزی نکردم؟

مامانم ک غذا درست کنه برا ماهم درست میکنه

اینقدر خوش میگذره😁😂

خدا حال همه رو خوب کنه..
اره من بحساب ۳ماهه اومدم خونه خودم باورت میشه یبار اشپزی نکردم؟ مامانم ک غذا درست کنه برا ماهم درس ...

اره فقط واسه مامانم سخت میشه چون بلافاصله باز باید سیسمونی درست کنع