2777
2789
عنوان

دختر جدید تو اینستا دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 52 پست
اگه فکر میکنی تورو دوس داره میتونی هرکاری اون میکنه توهم بکنی توهم انلاین بمون پسرفالوت کرد قبول کن ...

منم تو فالورام پسر هست که همکارن یا همکلاسیامم . تو فالورهای این شغلشو زده هیچ ربطی به کارش نداره. به من گیر نمیده منم بهش اعتماد داشتم ولی الان بهم کم توجه شده حساس شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جوری میگی انگار من بدم میاد ازدواح کنم برم سر خونه و زتدگی خودم یا ولم هر روز با یکی ام ..... شوهر ...

من تو کامنتم هیچ قضاوتی درمورد شخص شما نکردم، گفتی اون اینطوره گفتم تعجب نکن 

اینجا خانما تاپیک میزنن همسراشون با وجود دوتا بچه بهشون خیانت کرده با وجود بچه با وجود تعهد و مهریه و....  پس تعجب نکن از دوست پسرت که نه تعهدی داره نه زندگی مشترکی با هم دارید

من اول بخاطر اینکه خدا شاهد اعمالمونه به همسرم متعهدم 

دوم بخاطر شخصیت خودم که در حد شخصیت من نیست خیانت کنم 

سوم بخاطر علاقه‌ای که اول همسرم به من داره و بعد من بهش دارم، متعهدم😊

شناسنامه چیه دیگه؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دو سه نفرن .به من میگه سرش شلوغه اگه شلوعه اینا از کجا میان

چه ربطی داره مگه ادم هرکیو فالو میکنه یعنی عاشقشه؟ یا صبح تاشب باهاش چت میکنن .. این ملاکی برای اینکه بگی داره ازت دوری میکنه یا خیانت نیس باید چتای خودتونو نسبت به گذشته بسنجی 

چه ربطی داره مگه ادم هرکیو فالو میکنه یعنی عاشقشه؟ یا صبح تاشب باهاش چت میکنن .. این ملاکی برای اینک ...

الان بهونه درس خوندن داره . اصلا بهم توجه نمیکنه میگه صبر کن ازمونمو بدم. شرایطمو درک کن 

من تو کامنتم هیچ قضاوتی درمورد شخص شما نکردم، گفتی اون اینطوره گفتم تعجب نکن  اینجا خانما ت ...

خوب استارترم حرفش همین بود که تعهد ربطی به شناسنامه نداره همین حالا خیلی پسرا هستن با وعده ازدواج بکارت هزارن دختر رو میزنن بعدم ول میکنن میرن یکیم هست یکیو خیلی دوست داره و حتی بکارتشو میگیره ازش اما پاشم میمونه .. شخصیت ادما رو نمیشه از رفتارش حدس زد چون هرکسی از رفتارش هدف متفاوتی داره و شخصیت مجزا

خوب استارترم حرفش همین بود که تعهد ربطی به شناسنامه نداره همین حالا خیلی پسرا هستن با وعده ازدواج بک ...

درسته دیگه 

منم گفتم تعجب نکنه چیز عجیبی نیست

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))