2777
2789
عنوان

اشتباه خنده دارتون ك بعدا متوجهش شدين؟!😂

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 66 پست
من فک میکردم اگه مردی دست بزنه ب ناف زنی حامله میشه🤦‍♀️خیلی شوت بودم

😂😂😂باز  از لك لك بچگي هاي ما خيليييي بهتره

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
فک میکردم دختر پسر که ازدواج میکنن میرم آزمایش خون و خوناشونو قاطی میکنن تزریق میکنن بهشون بچه هار م ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کارتون بود داخل بدن رو نشون میداد

مثلا گلبول سفید حرف میزد

فک میکردم واقعا داخل بدن این شکلیه باهم حرف میزنن😖😖😖😖

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
یکی از دوستام میگفت بچه بوده زن حامله می دیده فکر میکرده سر جنین تو سر مامانشه دست و پاهاش تو دست و ...

عالي بود😂😂😂👌👌👌

بچم پنج سالشه نمدونم کی نوار بهداشتی هامو دیده بود یه روز که خیلی شیطونی میکرد عصبانی شدم گفتم دهن منو وا نکن بچه ( منظورم این بود که دعوات نکنم) خونه بابام بودم اونم برگشت پیش همه گفت تو هم دهن منو وا نکن میگم به همه مامانم جیشویه و مای بی بی میبنده به خودش از خجالت مردم اون شب

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

فک میکردم اگه تلوزیونو بشکنم ادمای توش میتونن بیان بیرون .. 😐😐

و همچنین فک میکردم اونا هم ما رو میبینن همیشه با حجاب جلو  تلوزیون مینشستم😐😐😑😑😑😶

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
من وااااقعا فکر میکردم بچها رو لک لکا میارن . اخه البوم بچگیم   عکس لک لکاس ک بچه رو گزاشتن تو ...

😂😂😂😂😂😂البومت عكس لك بك بوده خدايي حق داشتي

از من شوت تر نبود و نخواهد بود  

من تو دوران راهنمایی تو یه کتاب خونده بودم زن و مرد با نزدیکی کردن بچه دار میشن

و خیلی مراقبت میکردم که به هیچ جنس مخالفی بیش  از حد نزدیک نشم   

من یک دهه شصتی هستم