2777
2789
عنوان

اشتباه خنده دارتون ك بعدا متوجهش شدين؟!😂

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 66 پست
همیشه فک میکردم ادمک های کوچیکی یا ربات های کوچیکی تو بدنم هست که کارها رو میکنه دستور میده اعضا اون ...

😍😍😍😍چ تصور شيريني

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
از من شوت تر نبود و نخواهد بود     من تو دوران راهنمایی تو یه کتاب خونده بودم زن و مرد با ...

تو خوب بودی من یک عدد ۷۰ هستم که ۱۹ سالگی فهمیدم آلت مرد میره داخل😑😐قبلش فک میکردم میماله فقط اونجا😑😑😑😑😑

اً

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من شوت تر نبود و نخواهد بود     من تو دوران راهنمایی تو یه کتاب خونده بودم زن و مرد با ...

تو خیلی باحالی😂😂

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
درمورد مرغ وخروس. یه چیز جالب دیگه ای فهمیدم مرغ بلد نیست ذاتا روی تخم بشینه

يني چند تا تخم مرغو ب فنا ميده تا ياد بگيره؟يا هي امتحان ميكنه؟😬چطوريه؟🙂

بچم پنج سالشه نمدونم کی نوار بهداشتی هامو دیده بود یه روز که خیلی شیطونی میکرد عصبانی شدم گفتم دهن م ...

واييييي😂😂😂😂عزيزممممم😂😂😂😂تهديدتم كرده😂

فک میکردم اگه تلوزیونو بشکنم ادمای توش میتونن بیان بیرون .. 😐😐 و همچنین فک میکردم اونا هم ما رو م ...

😄😄😄😄

😂😂😂😂👌👌👌👌عالي بود عالي