2777
2789
عنوان

ترس عجيب غريبتون چيه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 94 پست
رتیل نیست ولی ببینم سکته رو زدم از این بزرگ پشمالو ها که یهو از سقف میفتن همیشه میترسم از سقف بیفت ...

یه دونه اندازه کف دست رو سقف اتاق خوابم بود، مادرم هم مثل شماست خونه منه، همش میترسیدم در ره بره مامانم پیداش کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كامنت شما بين همه خيلي نظرمو جلب كرد.حس ميكنم شباهت خلق و خو زيادي با من دارين.منم همينم حقيقتا.كسي ...

اتفاقا دلیل ترس منم بخاطر اهمیت زیاد پدر مادرم بوده مثلا میخوام اتو بزنم به پریز اگه مامانم حواسش باشه فوری جیغ میزنه تو بهش دست نزن یچیزیت میشه الان که یکم تغییر کردم بخاطر شوهرمه انقد باهام حرف زده که یکمی ترسم کم شده 

کاش مامانای نی نی سایت اینو بدونن که انقدرم بچه رو نازنازی بار نیارن که آیندشون مثل ما نشه واقعا از ترسم خجالت میکشم اما چه کنم

منم همينم!!!اصلا نميتونم ب ي تيكه فلز ك تو اون ارتفاع معلقه اطمينان كنم!😐😐😐گاهي دام ميخواد برم دس ...

پس مثل همیم

تاریخ ۹/۹/۹۹ به بهترین ارزم رسیدم .امیدی هست چون خدایی است
اتفاقا دلیل ترس منم بخاطر اهمیت زیاد پدر مادرم بوده مثلا میخوام اتو بزنم به پریز اگه مامانم حواسش با ...

دقيقا همين طورهههه من پدرم مراقب بود حتي زمينم نخورم😐😐😐بابا بچه بايد زمين بخوره!خاكي شه!چار بار زخم شه دست و پاش اصن!ولي جسارتو ياد بگيره!

بازم ممنونم از كامنت خوبتون

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

من از سرسره وحشت دارم و یه بار شوهرم فکر کرد من دارم شوخی میکنم که میترسم به زور ممو برد رو سرسره از حال رفتم وقتی از سرسره اومدم پایین

از اهرام مصر هم سدیدن وحشت دارم

من از سرسره وحشت دارم و یه بار شوهرم فکر کرد من دارم شوخی میکنم که میترسم به زور ممو برد رو سرسره از ...

عههههه 😢😢چ قدر عجيببب.ايا خاطره ي بدي داشتين از گذشته؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
عههههه 😢😢چ قدر عجيببب.ايا خاطره ي بدي داشتين از گذشته؟

تا جایی که یادمه هیچ خاطره ای از سرسره ندارم ولی من تو هفت سالگی تصادف کردم و دو روز کما بودم و قبل هفت سالم رو یادم نمیاد. خودم فکر میکنم شاید قبل هفت سالگیم رو سرسره بلایی سرم اومده تو ذهنم نقش بسته

چطور؟ من اصولا تلاشمو میکنم

طولانیه اول سعی کردم راجع بهشون اطلاعات مثبتی جمع کنم بعد حس دلسوزی و ترحم نسبت بهشون در خودم به وجود اوردم که من همه حیوانات و حشراتو دوست دارم این بدبخت چه گناهی داره بعد با روش حساسیت زدایی منظم ترسم رو مرحله به مرحله کم کردم