2777
2789
عنوان

ترس عجيب غريبتون چيه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 94 پست
روتین ارتفاع، مارمولک. غیر روتین از سرزنش و حرف شنیدن از مادرم و گاهیم بقیه میترسم درحدی که تپش قلب ...

عزيزممم😘اشاره ي جالبي بوي.كاش گاهي مادر و پدر شما و خيلي از عزيزان بدونن ك اين مساله خارج از جنبه ي مثبت مراقبتت و ..چ اثرات منفي در روحيه ما داره

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان بچگی توالت های تو راه و جاده بودن  توالت ایرانی ها که سوراخ توالت شون مرکز زمین بود از اون ...

👌👌اشاره ي جالبي بود اونا ام ترسناك بودن.عكسشونو ديدم.

لعنتی تا هسته زمین ادامه داشت ینی نگران بودی هر آن گدازه ازش بپاچه بیرون😂😂😂

😂😂😂😂😂عاشق شرح دادنت شدم

از نیسان و وانت😂😂😂

خيلي خوب بود😂😂اصن يكي از كاربرايي هستي ك دوسش دارم كلا.طنز كلامي جالبي دارين  

ازونجایی که آدم ترسویی هستم ترسامم زیاده  از استفاده کردن از وسیله های برقی خیلی میترسم مثلا ل ...

كامنت شما بين همه خيلي نظرمو جلب كرد.حس ميكنم شباهت خلق و خو زيادي با من دارين.منم همينم حقيقتا.كسي از بيرون ببينه فكر ميكنه چ دختر مغرور و محكمي هستم!ولي واقعا دريايي از ترس دارم!و دليلشم مراقبت بيش از حد والدينم و لي لي به لا لا گذاشتن از بچگي تا حالا بوده(براي من ها براي هر كس ريشش فرق داره قطعا)مرسي عزيزم❤️

رتیل نیست ولی ببینم سکته رو زدم از این بزرگ پشمالو ها که یهو از سقف میفتن همیشه میترسم از سقف بیفت ...

واي واي😂😂😂خدايي  ام ترسناكن!اصن من نميفهمم اين همه پا ميخواستن چي كار مثلا😢

من از ارتفاع میترسم جوریکه رو پل هوایی پاهام میلرزهپله برقی که نگو کارایی میکنم که همه مردوم منو نگا ...

منم همينم!!!اصلا نميتونم ب ي تيكه فلز ك تو اون ارتفاع معلقه اطمينان كنم!😐😐😐گاهي دام ميخواد برم دست ي غريبه رو بگيرم و رد شم