2777
2789
عنوان

ترس عجيب غريبتون چيه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پله نمیترسم ولی تو خواب یکی از کابوسای وحشتناکم اینه نمیتونم از پله ها برم بالا یا پایین ، نمی ...

تو خواب راه ميري؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

ازونجایی که آدم ترسویی هستم ترسامم زیاده 

از استفاده کردن از وسیله های برقی خیلی میترسم مثلا لباسشویی رو تنها باشم روشن نمیکنم ولی جاروبرقی رو روشن میکنم اما همش به این فکر میکنم الانه که آتیش بگیره 

اگه تنها باشم برق بره وحشت دارم برای همین وقتی تو خونه تنهام حتی دستشویی میرم هم گوشیمو میبرم که اگه برق رفت فوری فلش روشن کنم بیام بیرون 

ترس از سقوط آسانسور  یل قطع برق وقتی تو آسانسورم

اخ اخ من از خود اسانسور ميترسم اصن!ب همون دليل ترس از ارتفاعم  

مال من یذره غیر عادیه با این هیکلم از تمساح نمیترسم در عوض از رتیل و عنکبوت بدم میاد و فرار میکنم ...

ووووي خوب رتيل ترس داره واقعا  رتيل هست در اطرافتون؟منم از عنكبوت بزرررگ ميترسم!

من فوبیای گمشدن بچه هامو دارم..اونقد این خبرای گمشدن بچه ها رو دنبال میکنم بقول مامانم دیوونه شدم &n ...

اي جانم خدا نگه داره بچه هاي گلتو😍و شمارو ك سايت بالا سرشون باشه

ووووي خوب رتيل ترس داره واقعا    رتيل هست در اطرافتون؟منم از عنكبوت بزرررگ ميترسم!

رتیل نیست ولی ببینم سکته رو زدم

از این بزرگ پشمالو ها که یهو از سقف میفتن

همیشه میترسم از سقف بیفتن روم

واسه همین روی سقفا رو چک میکنم😂