2777
2789
عنوان

دلیل انتخاب اسم کاربریتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 131 پست
من هرچی اسم میذاشتم قبول نمیکرد اخرش دیگه خسته شدم یه چیزی نوشتم چون فک میکردم تایید نشه زیاد توجه ن ...

😂😂😂😂😂تو حلق شده کاربریت 

وای من بین کامنتا این و گم کردم😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

I'd walk straight through the bullet😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم😍😍

میگم همون انیمه vampireها نیست؟

که چن تاشون از دختره خوششون میاد ؟

اگه این که دیدمش تهش دختره  vampire میشه 

اگر اون یکی که دختره میره با برادر ناتنیش  که vampire بعد بازهم چن نفر میخوان دختره و به خاطره قدرتش بدزدن تهش ام دختره میره با پسر مو بلوند که لباس سفید میپوشه ....

من عشق انیمه بعدا حتما یه تاپیک شاید بذارم اونجا بحث کنیم

میگم همون انیمه vampireها نیست؟ که چن تاشون از دختره خوششون میاد ؟ اگه این که دیدمش تهش دختره &nbs ...

بله عزیزممممم همونههههه

هرچند تهشو ندیدم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
باشگاه مبارزه

🤔🤔🤔fighting club?

براد پیت توش نبود؟؟

یه بازیگری بود که نقش بتمن و تو darkبازی کرد یا این توش بوده یا براد پیت خیلی وقت پیش دیدمش 

🤔🤔🤔fighting club? براد پیت توش نبود؟؟ یه بازیگری بود که نقش بتمن و تو darkبازی کرد یا این توش ب ...

آره عزيزم همون 

دقيقا شب قبل اينكه اينجا عضو شم داشتم ميديدمش خيلي خوشم اومد ازش 

اول خواستم اسم خودمو بذارم بعد گفتم شايد كسي از آشناها اينجا باشه در نتيجه اولين اسمى كه به ذهنم اومد اسم شخصيت فيلمه بود 😅

👩🏻🌸♍️