2777
2789
عنوان

دلیل انتخاب اسم کاربریتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 131 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه زمان به حدی رسیده بودم که تمام آرزوهام، جوونیم، عمرم، زندگیم رو بر باد رفته می‌دیدم و امیدی ب ...

😳😳الهی عزیزم

امیدوارم حالا بهتر شده باشه شرایطت🙏🙏🙏❤❤❤❤

I'd walk straight through the bullet😏

اسم دخترمه عایشه زدم قبول نکرد مثه اینکه قبلا بااین اسم کسی ثبت نام کردع منم زدم عایش قبول کرد😊

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

هرچی میزدم میگفت انتخاب شده منم دیگه خسته شده بودم الکی زدم رومیزی یهو ثبت شد😂😂😂الان من موندم و رومیزی 😂😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اسم دخترمه عایشه زدم قبول نکرد مثه اینکه قبلا بااین اسم کسی ثبت نام کردع منم زدم عایش قبول کرد😊

😮عائشه ام المسلمین صداش میکردن ترم قبل استاد تفسیر قران گفت البته در مورد خوب و بد بودنش ۵۰ .۵۰ هستن علما😄

ولی اسم قشنگه ❤ 

هرچی میزدم میگفت انتخاب شده منم دیگه خسته شده بودم الکی زدم رومیزی یهو ثبت شد😂😂😂الان من موندم و ر ...

😂😂😂😂خخخهخ اون همه اسم جلوش عدد میذاشتی قبول میکرد ولی انگار قشنگه 🤔😍😍😍

شبیه اسم خودمه همینجوری انتخابش کردم نخواستم اسم خودمو بزارم دیگه این اسمو گذاشتم ک شبیه به اسممه.البته اسم خودمو بیشتر دوس دارم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

😮عائشه ام المسلمین صداش میکردن ترم قبل استاد تفسیر قران گفت البته در مورد خوب و بد بودنش ۵۰ .۵۰ هست ...

ممنون 

ام المومنین عایشه ازنظرما صدو بیست بوده خوب بودنش عیانوآشکاره به روشنیه  خورشید😊

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍