2777
2789
عنوان

دلیل انتخاب اسم کاربریتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 131 پست
😂😂😂😂خخخهخ اون همه اسم جلوش عدد میذاشتی قبول میکرد ولی انگار قشنگه 🤔😍😍😍

دیدی بعضی اوقات آدم هنگ میکنه ی چیزایی یادش میره منم یادم رفته بود خب ی نقطه بذارم ی عدد بذارم 😊😊😊حالا من ی عدد رومیزی هستم😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
شبیه اسم خودمه همینجوری انتخابش کردم نخواستم اسم خودمو بزارم دیگه این اسمو گذاشتم ک شبیه به اسممه.ال ...

😅😅😅😅نگو که اینااااا همش افسانه س😅😅😅

خخخ

ولی بله اسمت خیلی زیبا😍❤اسم بامعنی خیلی دوس دارم❤❤❤❤

I'd walk straight through the bullet😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون  ام المومنین عایشه ازنظرما صدو بیست بوده خوب بودنش عیانوآشکاره به روشنیه  خورشید😊

😁😁😁ببخشید فک کردم مسلمین تفسیر قرآنمم مثلا ۲۰گرفتمااا😅

🙄🙄🙄🙄من در موردش زیاد نمیدونم یه مبحث خیلی کوچیک واسه زمان خواستگاریش بود که استاد توضیحش داد

😅😅😅😅نگو که اینااااا همش افسانه س😅😅😅 خخخ ولی بله اسمت خیلی زیبا😍❤اسم بامعنی خیلی دوس دارم❤❤ ...

درسته اسمم افسانه ست

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

🤔🤔🤔🤔نمیدونستم چرا اسمش عربی نیست؟ بذار یه سرچ کنم  منبعت موثق؟؟؟

واااا چرا باید عربی باشه؟؟؟؟

تعجب کردم از حرفت

اعراب ریشه ای از تبار یکی از پسران نوحن که بعد از طوفان مشتق شدن! شما داری در مورد ابتدای خلقت صحبت میکنی

ضمن اینکه بیشترررر اسامی که ما حتی در قران در مورد انبیا و اولیا الهی پیش از اسلام داریم به زبان "عبری" هستند نه عربی!!

بچه بودم میرفتم نیم باز اونجا اسم آی دیم باغ آلوچه بود اینجا هم زدم آلوچه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
🤔نیم باز چیه؟

یه شبکه اجتماعی که قدیما مد بود تو گوشی های جاوا نصب میشد اون موقع اندروید زیاد رو بورس نبود

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
یه شبکه اجتماعی که قدیما مد بود تو گوشی های جاوا نصب میشد اون موقع اندروید زیاد رو بورس نبود

😳😳😳زندگی بدون اندروید 👻👻👻

ولی خیلی باحاله آدم کاربریت و میبینه دلش هوس ترشی جات میکنه رفتم از جعبه در اوردم مامانم واسم گرفته چون تو خوابگاهم 

😳😳😳زندگی بدون اندروید 👻👻👻 ولی خیلی باحاله آدم کاربریت و میبینه دلش هوس ترشی جات میکنه رفتم از ...

به به نوش جونت 

منم برم لواشک بخورم هوس کردم😂