2777
2789
عنوان

خمیر دندان برای شستشوی صورت

13314 بازدید | 11 پست

یکی گفت صورت وبا خمیر دندان بشوری هم تمیز کننده عالییه هم دیگه جوش نمیزنه شما اطلاعی دارین؟؟؟

بايك استكان چاي هم ميشود مست كرد اگر اوني كه بايد باشد باشد

اصلا خوب نیست صورتتو خشک می‌کنه ونابود میشه

یه آروزی خوب برام میکنید منم براتون بهترین رو آرزو دارم ومیدونم یه روزیی غمهام میرن خواب ابدی و همیشه شاد میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همون دندونتو باهاش مسواک بزن

برای شستن صورتت شوینده مناسب پوستت بخر

برای کنترل جوش هم بعد شوینده از تونر مناسب پوستت استفاده کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اخه یه چن وقته الکی صورتم جوش داره واسه اینش گفتن خوبه

جوش که الکی نیست

یا از استرس و هیجان و مشکلات هورمونیه

یا از کثیف بودن پوستت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم برای جوشت از عطاری خاک رس بگیر با گلاب قاطب کن‌هفته ای سه بار بزن ب پوستت سریع میره جوشات

یعنی خوبه شما امتحان کردین یا دیدین کسی رو که استفاده کرده باشه؟

بايك استكان چاي هم ميشود مست كرد اگر اوني كه بايد باشد باشد

اره عزیزم عالیه من خودم دارم استفاده میکنم انقدر خوبه ک دلم نمیخاد قطعش کنم الان بسته دوممو دارم استفاده میکنم هر بستشو خریدم ۳ تومن ک برای ۵تا۸بار کافیه . پوستت حس آرامش پیدا میکنه جوش و جای جوش میره و پوستت روشن تر میشه