2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهر و خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 43 پست

بايد توخلوت به شوهرت ميگفتي نه توجمع وبا لحن بد خشكل خانم اونا هم بايد عقل داشته باشن خودشون براي خانواده شما كنار ميزاشتن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها همه سر و ته یه کرباسن!!!

همینه که هست!!! میتونی عوصشون کنی؟؟ نه!!! پس خودتو پیر نکن. با خنده حرفتو بزن. باید بر میداشتی سهمشونو میگفتی بعد چند سال برا داداشای عروستونم دیگه از واحب واجب ترن، بعد چندسال نوبتی هم باشه نوبت برادرای منه.

حقتو با خنده ولی سفت بگیر.

تقسیمی خودتونم ببر بده مادرشوهرت بگو کوفت کن گوشت ندیده بلکه سیربشید عقده ایی ها هی به اینا بحا نده خواهر چین پروها همون اول کار میزدی گوشتو تودهنشون بفهمن حساب کاردست کیه انگارانشالله خدا صدبرابرشو به داداشاتون و خانواده تون بدن ولی بازم نذری باید به حق داده بشه که قبول بشه

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

نه چه تقصیری واقعا پررو هستن مادرشوهرت اینا ما یکبار برای خونمون قربوتی کشتیم پدرشوهرم خدا بیامرز کلیه های گوسفند برداشت گفت ما نوه ام یعنی پسر خواهرشوهرم به من خیلی برخورد گفتم مگه من خودم فلج هستم چون بزرگتر بود چیزی نگفتم عزیزم خوب کاری کردی اصلا شوهرت خیلی بی ادب هست که به برادرت سهم نمیده واقعا برامن قابل قبول نیست کارش