2777
2789

یک هفتس یک دندون پزشک برای دندونم پست گذاشته و روکش کرده الان پست و روکش با قسمتی از دندون باهم دراومده تمام پولشو هم دادم نمیدونم شکایت کنم یا نه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو پیشش

معمولا در میاد گاهی دکتر دوباره محکم تر میچسبونه

منم قراره اینکارو بکنم دندون جلوت هست یا عقبیا؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
الان زنگ زدم باهام دعوا کرد از پشت تلفن فکر نمی‌کنم درست کنه 

بیخود کرده

برو پیشش بگو درست کنه

از پشته تلفن ک کاری نمیتونه بکنه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
خب برو پیشه دندونپزشکه برات درست کنه دیگه شکایت چرا😐

بعضیاشونم صدبار بری باز خراب میکنن

شوهر منم برا روکش رفت تو یه کلینیک چندبار روکشو خراب کرد همون دکتر. آخرش رفت پیش یه دکتر خوب همون یه بار درستش کرد. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خب برو پیشش معمولا در میاد گاهی دکتر دوباره محکم تر میچسبونه منم قراره اینکارو بکنم دندون جلوت هست ...

شکسته با دعوا بهم گفت ریشه دندون ضعیف بود خب آخه اگر ضعیف بود درست نمی‌کرد چرا نگفت بهم

تو خط لبخنده دندون 5 بالا

مطمعنی 5؟

5 خیلی عقبه

من 6 تای جلو رو کلا باید روکش زیروکونیا کنم

روکش معمولی گذاشت؟ 

چقدر گرفت؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بعضیاشونم صدبار بری باز خراب میکنن شوهر منم برا روکش رفت تو یه کلینیک چندبار روکشو خراب کرد همون دک ...

ن خب پولشو گرفته ک سالم دندونو تحویل بده ن اینکه بدتر خرابش کنه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
شکسته با دعوا بهم گفت ریشه دندون ضعیف بود خب آخه اگر ضعیف بود درست نمی‌کرد چرا نگفت بهم

آره اونو که تقصیر اونه شکایت کن الان ترسیده دست پیش گرفته

دکتر من عکس از دندونام خواست آوردم براش گفت ریشه هاش خیلی هم طبیعیه میشه درست کرد اگه خراب بشه باید پاسخگو باشه

چون من جای دیگه رفتم گفتن ریشه نداره اصلا!!

باید ایمپلنت بشه