2777
2789
عنوان

برای شکایت از دندون پزشک کار به جایی میبرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 67 پست
ن خب پولشو گرفته ک سالم دندونو تحویل بده ن اینکه بدتر خرابش کنه

اولش آنقدر قربون صدقه میرن تو رودربایستی میذارن بعد که کار خراب میشه خودشونو نشون میدن بخدا گریم گرفته ماه دگ عروسیمه

ن خب پولشو گرفته ک سالم دندونو تحویل بده ن اینکه بدتر خرابش کنه

وقتی بلد نیست بلد نیست دیگه دفعه بعدم همون گندو میزنه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زنگ زدم باهام دعوا کرد از پشت تلفن فکر نمی‌کنم درست کنه 

ببین فقط توهین و فحش ک تهدید نده. ک اگ کار ب شکایت برسه همونا رو میتونهوعلم کنه. دوستم سر همین فحش دادن شوهرش ب دکتر نتونست پیگیری کنه دادسراوگفته بود چون شاهد هم داره اول تو رو محکوم میکنن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
آره پنجه  روکش 700 گرفت عصب کشی 700 پست ریختگی 500

چه خبره😥😥

روکش معمولی یا زیرکونیا؟ 

دکتر من گفت پست 250 

روکش معمولی 400

روکش زیروکونیا 850

عصب کشی هم حدود 500

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
از همین میترسم از ناراحتی دارم دق میکنم 

دکترای دیگه  هم معمولا گندی که یه دکتر دیگه بزنه رو دست نمیزنن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه بابا روکش معمولی 700 گرفت 

خیییلی زیاد گرفته مرتیکه😥

کجایی تهرانی؟ 

از همین میترسم از ناراحتی دارم دق میکنم 

از این شکایت کن ولی برو پیش یکی دیگه درستش کنه یه دکتر مطمئن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نه کرجم فردیس

کاش بتونی تهران بری

کلینیک دندون پزشکی امام علی

همه دکتراش متخصص هستن

هزینه هاشونم خییلی منصفانه ست

گریه نکن

منم ترسیدم الان😥😥