2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم این حرفا رو بهم زد

208 بازدید | 10 پست

تو تاپیکام هست،

ازم 200تومن میخواست بهش ندادم، دیشب هم تکرار کرد گفتم نه.گفت تو مگه شاغلی اونا پولای منه بهم نمیدی ،گفتم تو چشمت به همون ی ذره پوله، شروع کرد غر زدن ک آره من دیگه کار نمیکنم میخورم و میخوابم  من اشتباه کردم ب شما اعتماد کردم، گفتم خیلی پررویی تو ب ما اعتماد کردی؟ یا ما،  تو الان داری میگی من شاغل نیستم و اونم پول توئه من بهت نمیدم طلبکاری.، اما چطوره اون مغازه بابای منه مال منه سرمایه اولش مال منه بهت میگم هفته ای 500 بزن برام میگی نه!  منم نمیخوام بهت 200 تومن بدم،

بعدش تو به جای اینکه بیای تو خونه بشینی برو اسنپ بزن برای خودت پول دربیار،میتونی ولی انجام نمیدی،  

بعد میگفت نه من مگه خلم برم کار کنم برای شما گفتم نه برای خودت،برای ماهم وظیفته باید انجام بدی...

خلاصه باز قهر کرد رفت جدا خوابید و گفتم من ازین ببعد برای خواب میام خونه، منم گفتم مهم نیست

نفهمیدم 

مگه کار نداره

چرا اسنپ

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم مگه کار ندارهچرا اسنپ

چرا کارمنده، میگه همه حقوقم میره برای وام،

ی مغازه هم از پدرم دستمونه ک دست اونه ،الان یک هفته 10 روزی هست نمیره از بعد دعوامون، میگه پول ندارم، بهم پول بده،  گفتم برو اسنپ بزن پول دستت بیاد بمنچه

200 میلیون یا 200 هزار 

بگو اگه سرکار نمیرم کارای خونه رو میکنم و توهم وظیفه ات است نفقه رو بدی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
200 هزار بابا. ی 3 تومن دستمه دنبال همونه ازم بکنه، یعنی اینقدر داغون

من فکر کردم 200 میلیونه‌‌.

پس واقعا مقصر شوهرته 

پول هاتو یه کارت پس انداز مخفی بنداز خبر نداشته باشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
200 هزار بابا. ی 3 تومن دستمه دنبال همونه ازم بکنه، یعنی اینقدر داغون

یاااااااا خدا 

۲۰۰ هزار؟

این مرد چند سالشه

چقدر بچه ست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮