2777
2789
عنوان

برای شکایت از دندون پزشک کار به جایی میبرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 67 پست
سلام عزیزم احتمالا دیگه نیستید اما باز میپرسم. منم از متخصص ارتودنسی شکایت دارم ولی هر چی تحقیق کردم ...

سلام عزیزم هر کی گفته کاملا اشتباه گفته بررسی میکنن تمام دکترا و رای میدن برای ما هزینه کامل دندونا رو دادن

سلام عزیزم هر کی گفته کاملا اشتباه گفته بررسی میکنن تمام دکترا و رای میدن برای ما هزینه کامل دندونا ...

میشه بهم بگید مشکل خواهر شما چی بود؟توارتودنسی مثلا دندوناش بد شدن یا تحلیل ریشه داشت یا چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم هر کی گفته کاملا اشتباه گفته بررسی میکنن تمام دکترا و رای میدن برای ما هزینه کامل دندونا ...

خیلی مهمه،ممنون میشم بگید بهم،من شکایت کردم ولی دکترم میگه این خطا نیست .ممنونم عزیزم

میشه بهم بگید مشکل خواهر شما چی بود؟توارتودنسی مثلا دندوناش بد شدن یا تحلیل ریشه داشت یا چی؟

دکتر اومد دوتا از دندونای سالمش رو کشید برای ارتودنسی بعد از ارتودنسی دندوناش کامل رفتن داخل اصلا یه مدت درست حرف نمیزد