2777
2789
عنوان

بيايد بگيد به چه خرافاتي عمل ميكنيد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 68 پست
شب ناخن نمیگیرم از لحاظ علمی هم ثابت شده س دیگه یادم نمیاد 

بله درسته،شب خوب نیس ناخون بگیری،منم نمیگیرم اما به این دلیل که،

روز کلسیم بدن جدب ناخون میشه و شب به بدن میرسه،واسه این میگن ناخن نگیرید تو شب.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب نشنيده بودم 

منم جایی نشنیدم خرافه ی شخصی خودمه !

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
يكي هم شنيدم از جايي كه موقع خطبه عقد نبات ميذارن تو شورت عروس  بعد عقد ميريزن تو چايي ميدن دا ...

🤮😂😂😂😂😂

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
يكي هم شنيدم از جايي كه موقع خطبه عقد نبات ميذارن تو شورت عروس  بعد عقد ميريزن تو چايي ميدن دا ...

وا مصیبتاااا😲😲😲😲

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
یکی میگفت دستت بزن به جیشت بعد بزن به لباس شوهرت  اگه کسی جادوتون کرده باشه اثرش میره😂

😂😂😂😂😂😂😂

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎

منم شنیدم میگن موقع عقد نباید چیزی قفل باشه و قفل سوتین عروس باز میکنن و یا نمیزارن دست کسی بسته باشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

اگه تفاله بیاد رو چای، مهمون میاد، اینو واقعا اعتقاد دارم همیشه اتفاق میفته

دقیقاااا

دراز باشه قدبلند میاد کوچیک باشه قدکوتاه عین همون تفاله مهمون میاد😂😂😂

بچه هم پاهاشو باز کنه میگیم دروازه باز کرد یعنی مهمون میاد

خدایا شکرت

من وقتی جایی میبینم قیچی باز هست ناخوداگاه دستم دراز میشه قیچی رو میبنده. 

وقتی شوهرم یا بچه ام بنظرم خوشگل میان صدقه میذارم کنار چشم نخورن

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش