2777
2789
عنوان

بيايد بگيد به چه خرافاتي عمل ميكنيد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تخته زدن جهت چشم نخوردن پریدن از آتیش چهارشنبه سوری جهت سلامتی طی سال لحظه ی تحویل سال هرجوری ب ...

نکنه واسه اینه منو شوهرم 24ساعته دعوامونه یعنی سر یه چیز کوچیکی،هرسال،موقع سال تحویل دعوامونه،بجز یه سال،که اونم خونه پدر شوهر بودم،اون سال یادم نمیاد دعوا کرده باشیم،.

ابجوش یا اب برنج میریزم تو سینک بسم االله میگم

قبل اینکه تو حموم لباسامو دربیارم بسم االله میگم

خاب بد ببینم صدقه میدم

بخام برنج یا شکر وقند یا هرچی بردارم بسم الله میگم میگن برکت میاره 

عادت شده دیگه

خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
نکنه واسه اینه منو شوهرم 24ساعته دعوامونه یعنی سر یه چیز کوچیکی،هرسال،موقع سال تحویل دعوامونه،بجز یه ...

فکر نکنم ولی خوب دعوا نکنین دیگه اون لحظه خوشحال باشین و لباس نو بپوشینو وقران بخوتین انشالله خدامهرومحبتتونوزیاد کنه و دعوا نکنین دیگه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔