2777
2789
عنوان

بيايد بگيد به چه خرافاتي عمل ميكنيد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 68 پست
من ب عطسه ک میکنم اگه یکی باشه و ب ی کاری فک کنم میگم میشه اگه دوتا باشه میگم ن 😁ولی اتفاقم میفت ...

شوهرم اينا خيلي اعتقاد دارن 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی یادمه می گفتن اگر دماغت خارید نذری گیرت میاد حالا هر نوعی حتی شده یه بشقاب حلوا

واز اوتجایی که علاقه عجیبی به نذری دارم این عادت هم دوست دارم واین شده یه عادته که حتی وقتی میون خانواده همسرم هستم اونا هم میگن ااا دماغ مهلا خارید برامون نذری میارن وعجیب اینجاست که تا اخر شب حتی تو روزهای بی هیچ مناسبت هم نذری گیرم اومده

هیچی😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
میزنم به تخته وقتی میخوام از در خونه برم بیرون نگاه میکنم جمع عددهای ساعت و دقیقه سیزده نباشه مثلا ...

چه جالب نشنيده بودم 

قیچی باز و بسته نمیکنم. از سق بد زدن متنفرم.صدای گرگ بدم میاد کسی در بیاره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ب عطسه ک میکنم اگه یکی باشه و ب ی کاری فک کنم میگم میشه اگه دوتا باشه میگم ن 😁ولی اتفاقم میفت ...

دقیقا منم همینم😂😂

یه وقتایی حس میکنم عطسه داره میاد سریع ارزو میکنم😂😂😂😂

خدایا شکرت
از بچگی یادمه می گفتن اگر دماغت خارید نذری گیرت میاد حالا هر نوعی حتی شده یه بشقاب حلوا واز اوتجایی ...

اگه کف دست بخاره میگن پول میاد بهت. البته من اعتقاد ندارم از مادربزرگم شنیدم. هر وقتم کف دیتم خارید پول نیومد سمتم😡

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎

يكي هم شنيدم از جايي كه موقع خطبه عقد نبات ميذارن تو شورت عروس 

بعد عقد ميريزن تو چايي ميدن داماد بخوره 

🤮🤮🤮🤮