2777
2789

شنیدم ساینا بهتره

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کووییک خوشگلتره یکم بخاطراون میخوام 

آره قشنگیش که بهتره.

ولی موتورش ضعیفتر از سایناس.

کوئیک پلاس بگیر اگه میگیری

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
شما اطلاعاتت مطمعنه ؟؟درمورد موتورش بخصوص

آخه ما یه مدت میخواستیم بین کوئیک و ساینا یکی شو بخریم

تحقیق کردیم ظاهرا موتور کوئیک همون موتور پرایده.

دیگه احتمالا ساینا بگیریم.

جدیییی..خشک نیست مثل پراید..یاصدابیاد تو 

خشک نیست مثل پراید

صدای موتور میاد تو فکر کنم اندازه ۲۰۶ 

اما شوهرم میگه نمد زیر کاپوت بذاری صداش خیلی کمتر میشه

من که والله متوجه صداش نشدم 😂

قطعات موتورش فراوونه

اما چون جدیده سپر و چراغ ایناش هنوز تو شهرستانا فراوون نیست

ولی از پراید و تیبا اینا خیلی بهتره

و از۲۰۶ هزینه نگهداریش خیلی کمتره 

۲۰۶ از کوییک خب بهتره به لحاظ موتور منم میخواستم ۲۰۶ بخرم اما ۲۰۶ رو همه گفتن نو بخر اگر دست دو بخری خرج نگهداریش خیلی زیاده مگر ۲۰۶ نو بخری

اما کوییک نسبت به قیمتش خیلی راضیت میکنه مخصوصا اگر نو بخری من نو خریدم 

اما از لحاظ خشکی واقعا کوییک خیلی نرم تر از ۲۰۶

من با ماشین دوستم مقایسه میکنم کاملا محسوسه

اره کوییک اتومات خوب نیست چون موتورش برای اتومات شدن ضعیفه یه چیز اختراعی از سایپاس 😂 هیچ جای دنی ...

شما کی خریدی ؟چه قیمتی خریدید؟

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤