2777
2789

سلام به همه عزیزان. من دخترم ۳۳ روزشه. نفخ و دلدرد داره. شربت رانیتیدن و دایمتیکون بهش ۱۲ ساعت یکبار میدم و پدی لاکت هم ۵ قطره صبح و عصر. دلدردش کمتر شده بود. ولی از دیشب ساعت ۱ شروع کرد به گریه کردن و جیغ زدن اصلا ساکت نمیشد. دستشم همش میبرد طرف گوشش. تا ۶ صبح اینجوری بود ما فک کردیم از گوششه. بردیمش بیمارستان. متخصص کودکان معاینه کرد گفت نفخ داره اصلا از گوشش نیس. قرص پنتوپرازول ۲۰ نوشته. گفت هر روز ۷ صبح نصف قرص با آب رقیق کن بهش بده. حالا من میترسم قرص بدم. خاستم ببینم کسی واسه بچش استفاده کرده؟ پیشاپیش از جوابتون ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. اصلا واسه نوزاد فک نکنم بدن.من با ۳۰ سال سن میخورم اینو. خودت نفاخ اصلا نخور. روغن زیتون بریز رو شکم یا کمرش در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده یه کیسه اب داغ ملایم هم بزار زیر شکمش ب شکم بخوابون. 

من نینیم امروز رفته 4 ماه. بچه منم نفخ و دلدرد داره ولی بهش حتی پدی لاکت هم ندادم. صبر تحمل کن راه ببرش بغلش کن صداهای سفید براش بزار تو کریر بخوابونش. دمر بخوابونش بزن پشتش. عرق نعنا بخور یکم به نینی هم بده با اب جوش و نبات. ولی دارو نده اصلا. مخصوصا پنتوپزازوب.همه بچه ها دلدرد دارن  طبیعیه صبور باش. بخدا من واسه معدم پنتو میخوردم با این سن. نوزاد گناه داره. بگذره خوب میشه.درست شیر بده دفعه های زیاد به مقدار کم.یهو کلی شیر نده.

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
من نینیم امروز رفته 4 ماه. بچه منم نفخ و دلدرد داره ولی بهش حتی پدی لاکت هم ندادم. صبر تحمل کن راه ب ...

نه فقط صبح نصف دادم دیگه نمیدم بهش. آخه من تنهام اصلا کسی نیس کمکم بده. خیلی اذیتم میکنه شبا همش بیدارم. شوهرمم میخابه چون میره سرکار. اصلا کمک نمیده. عرق نعنا بهش بدم آرومش میکنه. نبات زعفرونی مشکلی نداره

نه فقط صبح نصف دادم دیگه نمیدم بهش. آخه من تنهام اصلا کسی نیس کمکم بده. خیلی اذیتم میکنه شبا همش بید ...

نه مشکل نداره. چند وقتشه دقیقا؟ بگو تا بدم چقد بدی

۳۳ روزشه. ببخشید دیر جواب میدم درگیر خابوندن نینی بودم

عزیزم اولشه 2 ماه دیگه خوب میشه. 5 تا قطره عرف نعنا. 30 سیسی اب جوشونده سرد شده و تیکه نبات

نه. اصلا واسه نوزاد فک نکنم بدن.من با ۳۰ سال سن میخورم اینو. خودت نفاخ اصلا نخور. روغن زیتون بریز رو ...

اخه من هر چی میخام بخورم که شیرم زیاد شه میگن نفاخه نخور. از اینورم شیرم کم شده دکتر میگه باید شیرخشک کمکی بدی. بلاتکیفم این وسط. دیشب با روغن زیتون ماساژ دادم فایده نداشت